Angelina Jolie şi Cate Blanchett, într-un film despre infirmierele bulgare

Compania Sixth Sense Productions va realiza un film despre infirmierele bulgare condamnate la moarte în Libia şi eliberate în iulie, după opt ani de închisoare, în care ar putea juca actriţele Angelina Jolie şi Cate Blanchett, informează edicom.ch.

1 afișare
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Cate Blanchett, într-un film despre infirmierele bulgare

Angelina Jolie şi Cate Blanchett ar putea juca într-un film despre infirmierele bulgare

Filmările la producţia "The Benghazi Six" ("Cei şase din Benghasi") vor începe în 2009.

O parte din filmări vor avea loc în Bulgaria, potrivit producătorilor.

Scenariul filmului va fi semnat de Ann Peacock ("Lecţia de dinaintea morţii", "Country of my Skull").

În ceea ce priveşte distribuţia, circulă mai multe nume, printre care Angelina Jolie şi Cate Blanchett, dar negocierile nu s-au încheiat încă.

Cinci infirmiere din Bulgaria şi un medic palestinian cu cetăţenie bulgară au fost eliberaţi pe 24 iulie, după ce decizia de condamnare la moarte a fost comutată în pedeapsa cu închisoarea pe viaţă. Ei au fost încarceraţi în 1999 şi condamnaţi la moarte în 2004, fiind acuzaţi că ar fi infectat, în mod deliberat, cu virusul HIV, 380 de copii dintr-un spital din Benghazi, Libia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici