Angelina Jolie şi copiii ei vor să traverseze deşertul Sahara pe spatele unor cămile

Actriţa Angelina Jolie a declarat că intenţionează să traverseze deşertul Sahara pe spatele unor cămile, alături de cei şase copii ai ei, pentru ca aceştia să "rămână conectaţi" cu tradiţiile din ţările lor de origine.

451 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi copiii ei vor să traverseze deşertul Sahara pe spatele unor cămile

Angelina Jolie şi copiii ei vor să traverseze deşertul Sahara pe spatele unor cămile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană a declarat într-un interviu pentru publicaţia Financial Times că această vacanţă insolită va dura aproximativ o lună, iar două dintre fiicele ei - Zahara, adoptată din Etiopia, şi Shiloh, născută în Namibia, vor să cunoască tradiţiile din ţările lor natale, informează contactmusic.com.

"Vrem să traversăm deşertul Sahara. Va dura 28 de zile. Va fi o călătorie într-o caravană, pe spatele unor cămile. O vom face pe etape, iar copiii vor fi supravegheaţi pe parcursul traseului", a declarat actriţa americană.

Angelina Jolie este pasionată de culturile şi tradiţiile celorlalte ţări. Rolul de ambasadoare UNICEF i-a permis să străbată lumea întreagă şi să îşi păstreze spiritul deschis în faţa tradiţiilor străine.

Mamă a şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi, actriţa americană doreşte ca şi copiii ei să rămână conectaţi cu ţările în care s-au născut. Alături de partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt, actriţa a spus că a implementat în familia ei un anumit "sistem".

"Fiecare are drapelul ţării natale deasupra patului său, iar ei sunt foarte mândri de ele. Vom vizita Vietnam, pentru că Pax vrea să meargă acolo. Zahara vrea să vadă din nou Africa. La fel şi Shiloh. Fiecare va merge în ţara în care s-a născut", a declarat Jolie, citată de site-ul voici.fr.

Între timp, presa britanică afirmă că Brad Pitt şi Angelina Jolie, care deţin proprietăţi în Los Angeles şi în sudul Franţei, doresc să achiziţioneze o proprietate în valoare de 10 milioane de lire sterline într-o suburbie exclusivistă din Londra, Richmond-On-Thames, în care a locuit în trecut bunul lor prieten, actorul Johnny Depp.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici