Anne Hathaway admiră siluetele voluptoase ale lui Scarlett Johansson şi Beyonce

Actriţa Anne Hathaway, nominalizată la premiul Oscar, pentru rolul din "Rachel Getting Married", a declarat că le admiră pe Scarlett Johansson şi Beyonce Knowles pentru siluetele lor voluptoase, subliniind faptul că acestea reprezintă un bun model pentru adolescente, informează Female First .

112 afișări
Imaginea articolului Anne Hathaway admiră siluetele voluptoase ale lui Scarlett Johansson şi Beyonce

Anne Hathaway admiră siluetele voluptoase ale lui Scarlett Johansson şi Beyonce

Vedeta din "Diavolul se îmbracă de la Prada", în vârstă de 27 de ani, care de multe ori a fost criticată pentru că este prea slabă, susţine, însă, că arată "normal".

Cu toate acestea, Hathaway le-a lăudat pe colegele sale, actriţele Scarlett Johansson, Reese Witherspoon şi pe cântăreaţa Beyonce Knowles pentru imaginea pe care o transmit tinerelor femei - aceea de trupuri sănătoase, cu forme voluptoase, într-o societatea în care siluetele filiforme sunt văzute ca fiind un ideal.

"Nu cred că doar Hollywood-ul transmite acest mesaj. Ca societate, noi impunem aceste standarde nesănătoase tinerelor femei", a declarat ea.

Anne Jacqueline Hathaway este o actriţă americană care a debutat în 1999, în serialul de televiziune "Get Real", însă primul său rol important a fost cel deţinut în producţia Disney "Prinţesa îndărătnică" (2001), unde a jucat alături de Julie Andrews.

Stilul său de interpretare i-a adus adesea comparaţii cu Judy Garland şi Audrey Hepburn. În 2006, ea a fost inclusă în topul 50 al Celor mai frumoşi oameni din lume.

În prezent, ea concurează la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din filmul "Rachel Getting Married".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici