Ansamblul de Balet pe Gheaţă din Sankt Petersburg revine la Bucureşti, pe 17 ianuarie 2016

Ansamblul de Balet pe Gheaţă din Sankt Petersburg readuce spectacolul "Spărgătorul de nuci" la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 ianuarie, de la ora 19.00, informează organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment.

624 afișări
Imaginea articolului Ansamblul de Balet pe Gheaţă din Sankt Petersburg revine la Bucureşti, pe 17 ianuarie 2016

Ansamblul de Balet pe Gheaţă din Sankt Petersburg revine la Bucureşti, pe 17 ianuarie 2016 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accesul la eveniment va fi permis de la ora 18.00.

Biletele pentru acest eveniment diferă în funcţie de categorie: categoria I - 350 de lei, categoria a II-a - 300 de lei, categoria a III-a - 200 de lei, categoria a IV-a - 150 de lei, categoria a V-a - 100 de lei. Acestea pot fi achiziţionate de pe: bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, salapalatului.ro, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Diverta, în Oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro" şi magazinele Germanos.

Potrivit organizatorilor, graţia celor 40 de patinatori ruşi, care vor schimba sute de costume strălucitoare, va pluti în simetrii şi volute de o plasticitate neîntrecută, aducând celor mari şi mici cel mai frumos cadou: feeria "Spărgătorul de nuci". Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile ce au câştigat concursuri naţionale şi internaţionale. Mulţi dintre aceştia provin de la faimoase şcoli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni, unde a fost descoperit şi campionul mondial şi olimpic Evgheni Pluşenko.

În decursul timpului, corpul de balet a inclus figuri proeminente ale lumii patinajului artistic: perechea Ludmila Belusova şi Oleg Protopopov, care are în palmares titluri europene, mondiale şi olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial şi european, şi Ludmila Smirnova, laureată la numeroase campionate olimpice, mondiale şi europene.

Înfiinţat în 1967, combinând pentru prima dată în lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (în prezent Sankt Petersburg) a revoluţionat lumea spectacolelor.

Începând din anul 1995, Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg aduce în faţa publicului din lumea întreagă fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheaţă. "Frumoasa din pădurea adormită", "Lacul lebedelor" şi "Spărgătorul de nuci", de Piotr Ilici Ceaikovski, precum şi "Cenuşăreasa", de Serghei Prokofiev, sunt titlurile cu care Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg a susţinut peste 7.000 de reprezentaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici