Anthony Hopkins urăşte să socializeze cu alte vedete

Starul american Anthony Hopkins, deţinător al unui premiu Oscar, urăşte să socializeze cu alte vedete şi evită acest lucru, declarând că "actorii sunt cei mai plictisitori", informează contactmusic.com

75 afișări
Imaginea articolului Anthony Hopkins urăşte să socializeze cu alte vedete

Anthony Hopkins urăşte să socializeze cu alte vedete (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Actorii sunt cei mai plictisitori. Nu poţi să vorbeşti cu ei despre nimic altceva decât filme vechi", a declarat Hopkins pentru postul de televiziune german TELE 5.

"De obicei nu ies la masă cu colegii mei dacă pot evita acest lucru. Este mereu la fel în industria de film. Toată lumea trebuie să iasă la masă cu toată lumea, dar nimeni nu vrea să facă asta", a mai spus actorul.

Anthony Hopkins, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul din "Tăcerea mieilor" (1991), a putut fi văzut recent pe marile ecrane în filmul Alfred Hitchcock and the Making of Psycho (2008).

Veteranul actor urmează să apară alături de Keira Knightley şi Gwyneth Paltrow într-o adaptare cinematografică a "Regelui Lear". Alte proiecte ale sale sunt "The Wolfman", alături de Benicio Del Toro, dar şi mult aşteptatul film al lui Woody Allen, intitulat "You Will Meet A Tall Dark Stranger", alături de Naomi Watts şi de Josh Brolin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici