Antonescu: Da, m-am căsătorit religios la Tivoli

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, înainte de şedinţa BPC, că s-a căsătorit religios la Tivoli, menţionând că a a fost foarte frumos şi că a ales acea locaţie din mai multe motive.

19 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Da, m-am căsătorit religios la Tivoli

Antonescu: Da, m-am căsătorit religios la Tivoli

Întrebat dacă s-a căsătorit religios la Tivoli, în Italia, Antonescu a confirmat această informaţie. "Da, m-am căsătorit. A fost foarte frumos", a spus Crin Antonescu.

Întrebat de ce în Italia, preşedintele PNL a replicat că "din multe motive".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a căsătorit, la finele lunii septembrie, la Bruxelles, cu europarlamentarul PNL Adina Vălean.

Legătura celor doi politicieni a fost făcută publică la începutul lunii martie, de către Adina Vălean, care a spus că are o relaţie sentimentală cu Crin Antonescu. În 25 iunie, Crin Antonescu declara că a cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean şi că aşteaptă răspunsul. Ulterior, liderul liberal a afirmat că se va căsători cu Adina Vălean înaintea alegerilor prezidenţiale.

La evenimentul recent din Italia a fost prezent şi Dinu Patriciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici