Crin Antonescu a cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a cerut-o în căsătorie pe colega sa de partid Adina Vălean, menţionând că aşteaptă un răspuns din partea acesteia şi că ceremonia va avea loc cât mai curând.

210 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu a cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean

Crin Antonescu a cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean (Montaj foto)

"Este adevărat, am cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean. Nu pot să vă spun când (va avea loc ceremonia - n.r.). De principiu cât mai curând şi aş vrea să feresc treaba asta de campania electorală şi de contextul electoral. Vă daţi seama că nu are nicio legătură", a susţinut Crin Antonescu.

Întrebat dacă Adina Vălean a acceptat propunerea, Antonescu a anunţat că aşteaptă un răspuns.

"Aştept acum un răspuns, cred că va spune «da»", a spus liderul PNL, menţionând în glumă că "în astfel de cazuri până nu vezi treaba făcută nu poţi fi sigur".

Întrebat dacă s-a răzgândit, liderul PNL a replicat: "Nu mă răzgândesc, nu mă confundaţi!".

"Eu am defectul că nu mă răzgândesc", a subliniat Crin Antonescu.

Întrebat dacă va anunţa public că s-a căsătorit cu Vălean, Antonescu a spus în glumă că o să dea "un comunicat de presă".

Adina Vălean nu a putut fi contactată. Ea se află în Anglia, în Bristol, la o reuniune politică.

Legătura celor doi politicieni a devenit publică la sfârşitul lunii martie, când Adina Vălean a spus că are o relaţie sentimentală cu Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici