Antonia nu vrea să pozeze goală şi nu face plajă topless

Cântăreaţa Antonia a declarat la emisiunea "Alarma ProFM" că nu vrea să pozeze goală şi că nu face niciodată plajă topless, întrucât îi este ruşine şi nu i se pare normal să se expună atât de mult, informează postul de radio.

906 afișări
Imaginea articolului Antonia nu vrea să pozeze goală şi nu face plajă topless

Antonia nu vrea să pozeze goală şi nu face plajă topless

Joi dimineaţă, Claudiu Sara şi Bogdan Nicolai i-au avut invitaţi în studioul ProFM la "Alarma" pe Antonia şi pe băieţii de la Vunk, care au lansat împreună melodia "Pleacă!".

Cornel şi Gabi au vorbit despre piesă, precizând că melodia apare pe albumul lor "Ca pe vremuri" din 2010, dar şi-au dorit o lansare deosebită şi au ales să facă un featuring cu Antonia. Artistei i-a plăcut melodia, i-a plăcut genul rock şi a acceptat încântată propunerea lor.

Sara şi Nicolai au discutat cu Antonia şi despre viaţa sa personală şi despre fetiţa ei, în vârstă de un an şi trei luni. "Viaţa de mămică e un pic obositoare, dar Maia e un copil foarte vesel şi dansează tot timpul", a declarat Antonia.

Ea a spus, pentru ascultătoarele ProFM, şi cum a slăbit după naştere, după ce luase în greutate 10 kilograme. "Am început să merg la sală, dar nu imediat, şi recunosc faptul că multe kilograme le-am pierdut chiar atunci când am născut", a explicat Antonia.

Dintre întrebările DJ-ilor ProFM nu a lipsit cea despre un pictorial nud, iar Antonia a precizat că nu vrea să pozeze goală. La insistenţele lui Sara şi Nicolai, care doreau să afle mai multe despre acest subiect, ea a explicat că nu face nici plajă topless, pentru că îi este ruşine şi nu i se pare normal să se expună atât de mult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici