Antonio Banderas şi Melanie Griffith, obligaţi să renunţe la plaja lor particulară

Actorii Antonio Banderas şi Melanie Griffith au primit din partea autorităţilor spaniole ordinul de a reda domeniului public o parte din grădina din jurul vilei lor de vacanţă de pe plajă, informează dailymail.co.uk.

545 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas şi Melanie Griffith, obligaţi să renunţe la plaja lor particulară

Antonio Banderas şi Melanie Griffith, obligaţi să renunţe la plaja lor particulară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Antonio Banderas, starul din "Masca lui Zorro", şi soţia lui au primit ordinul de a preda aproximativ 4.300 de metri pătraţi de teren.

Terenul astfel intrat în proprietatea autorităţilor spaniole va permite accesul publicului către plajă şi va distruge piscina celebrului cuplu de actori.

O sursă a declarat: "Piscina în sine va rămâne neatinsă, dar bucata de teren confiscată ajunge chiar până la marginea acesteia, stricându-le astfel bucuria relaxării".

Cuplul a cumpărat această vilă cu şase dormitoare, intitulată "La Gaviota", în apropiere de Marbella, folosind-o drept reşedinţă de vară, în urmă cu 12 ani.

Banderas, care este spaniol, a folosit această reşedinţă pentru a repeta pentru rolul său din "Masca lui Zorro".

În urmă cu un an, cuplul a primit ordinul să demoleze o aripă a reşedinţei lor, a cărei suprafaţă era de 91,5 metri pătraţi. Actorul spaniol a făcut apel şi încă se luptă cu statul spaniol în această chestiune.

Guvernul spaniol socialist a ordonat în 2008 demolarea tuturor locuinţelor construite în mod ilegal pe coastă.

Numeroase proprietăţi ale starurilor, situate de-a lungul a 800 de kilometri de coastă, se află în vizorul acestei legi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici