Anul în care vor fi mai mulţi bebeluşi născuţi din părinţi care s-au cunoscut online decât offline

Cercetătorii prevăd că până în anul 2037 vor exista mai mulţi bebeluşi născuţi din părinţi care s-au cunoscut online decât offline.

533 afișări
Imaginea articolului Anul în care vor fi mai mulţi bebeluşi născuţi din părinţi care s-au cunoscut online decât offline

2037, anul în care „e-babies” vor deveni o majoritate

Anul 2037 a fost indicat ca moment de cotitură pentru ideea de familie. Specialiştii consideră că până atunci bebeluşii născuţi drept rezultat al datingului facilitat de Internet vor fi mai mulţi decât ceilalţi copilaşi, ai căror părinţi s-au cunoscut offline. Opinia este susţinută de mai multe instituţii care au făcut cercetări în acest sens, a relatat Countypress.

Numărul celor care folosesc resursele online pentru a îşi găsi partenerul este în continuă creştere, iar o parte dintre aceştia ajung chiar să îşi întemeieze o familie. Copiii născuţi în astfel de familii, aşa-numiţii „e-babies”, vor ajunge treptat o majoritate, momentul preconizat de specialişti fiind anul 2037.

Predicţiile se bazează pe studii şi statistici atent urmărite de-a lungul ultimilor ani. Obiceiurile oamenilor în ceea ce priveşte căutarea partenerului de viaţă s-au schimbat, iar ca dovadă 32% dintre relaţiile începute în perioada 2015-2019 au prins avânt în mediul online, menţionează Countypress. Utilizatorii au tot mai multă încredere în aplicaţiile special concepute pentru dating, motiv pentru care se nasc din ce în ce mai mulţi „e-babaies”. Cercetătorii anunţă o nouă eră în care concepţiile despre familie şi iubire se vor schimba radical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici