Anunţ-şoc al lui Robbie Williams: Aş face sex gratis cu Brad Pitt. Ce sumă cere pentru o relaţie intimă cu un alt bărbat

Cântăreţul Robbie Williams a spus recent pe un chat, într-o discuţie cu mai mulţi prieteni şi cu soţia sa, Ayda Field, că singurul bărbat cu care ar face sex gratis este Brad Pitt.

430 afișări
Imaginea articolului Anunţ-şoc al lui Robbie Williams: Aş face sex gratis cu Brad Pitt. Ce sumă cere pentru o relaţie intimă cu un alt bărbat

Robbie Williams (Imagine: Mediafax foto/AFP)

În timpul conversaţiei de două ore, participanţii au făcut glume legate de suma minimă pe care ar solicita-o pentru a întreţine raporturi intime cu un alt bărbat. În timp ce prietenii săi ar lua în considerare o astfel de ofertă pentru circa 5 milioane de dolari, Robbie Williams a spus că ar fi dispus să facă sex cu un bărbat pentru 2 milioane de dolari, relatează femalefirst.co.uk.

Soţia sa, actriţa Ayda Field, i-a atras atenţia că a subminat competiţia, cântăreţul răspunzându-i că "nu se ştie ce ar putea ieşi din asta". "Iubito, ai putea avea o maşină nouă de Anul Nou. Nu se ştie, să sperăm. Eu sunt cel mai ieftin", a glumit el în continuare.

Însă pentru a face sex cu Brad Pitt, Williams nu ar cere niciun ban. "Este vorba de 2 milioane de dolari pentru Moş Crăciun, dar este gratis pentru Brad Pitt. Cât ar trebui eu să-l plătesc pe el?", a mai spus cântăreţul britanic.

Deşi face glume legate de o posibilă relaţie intimă cu un alt bărbat, Robbie Williams îşi propune pentru noul an să fie un soţ mai bun. Cântăreţul, care va lansa un nou album în 2012, a spus că îşi mai doreşte să fie în formă şi să arate cât poate de bine, ca star pop.

În timpul carierei solo, Robbie Williams a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan mondial şi a fost recompensat cu 16 Brit Awards. Printre piesele cele mai cunoscute ale sale se numără "Let Me Entertain You", "No Regrets" şi "Feel".

Albumul din 2012 va fi primul material de studio al cântăreţului după "Reality Killed The Radio Star", lansat în 2009. Acel material discografic a fost urmat, în 2010, de o compilaţie greatest hits - "In And Out Of Consciousness" -, care a inclus single-ul "Shame", prima lui colaborare cu Gary Barlow din ultimii 15 ani.

După ce s-a împăcat cu Barlow, compozitorul şi interpretul principal al grupului Take That, Robbie Williams a revenit în 2010 alături de foştii lui colegi de trupă, cu care a lansat un album de studio - "Progress" - şi a susţinut un turneu ce a inclus 29 de concerte pe stadioane din Marea Britanie şi Irlanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici