Apariţie inedită pe o insulă a Italiei. O turistă îşi petrece vacanţa cu capra

O turistă ciudată îşi petrece vacanţa la Ischia, insulă a Italiei. Femeia e însoţită de o captă, pe nume „Pissy”. Este o capră mică, în lesă şi cu scutec, însă prezenţa ei a devenit virală.

1643 afișări
Imaginea articolului Apariţie inedită pe o insulă a Italiei. O turistă îşi petrece vacanţa cu capra

Capra nu a trecut neobservată pe vaporul care a adus-o de pe continent pe insulă. La hotel a fost întâmpinată ca o mică mascotă.

Pe web, datorită unei pagini, prezenţa ei devine virală, sugerând meme-uri şi fraze ironice.

"Ea şi cu mine suntem de nedespărţit", mărturiseşte cu mândrie Rosaria, proprietara ei, potrivit Repubblica.

„Niciodată nu m-aş fi gândit la aşa ceva, deşi sunt un activist dedicat animalelor şi conduc o şcoală de echitaţie. În urmă cu doi ani, am salvat-o de Paşte, am luat-o de lângă un bucătar care voia să o gătească. Astăzi, vă asigur, este mai afectuoasă decât un căţeluş. Şi vom petrece împreună câteva zile de relaxare pe această insulă frumoasă", a spus femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici