Apariţie neaşteptată într-un bar din New York de Anul Nou. Madonna a cântat alături de fiul său

Madonna a susţinut un recital-surpriză imediat după miezul nopţii, de Anul Nou, în barul Stonewall Inn din New York, după ce a apărut pe neanunţate alături de fiul său, David Banda, anunţă platforma Hollywood Reporter.

2149 afișări
Imaginea articolului Apariţie neaşteptată într-un bar din New York de Anul Nou. Madonna a cântat alături de fiul său

Apariţie neaşteptată a susţinut un recital neanunţat la un bar din New York de Anul Nou

Vedeta este ambasadoarea comemorării a 50 de ani de la revoltele izbucnite în barul aflat în Greenwich Village.

Madonna a ţinut o cuvântare şi a interpretat două piese acompaniată la chitară de fiul său. Artista a cântat împreună cu publicul "Like a Prayer" şi a interpretat o variantă proprie a piesei lui Elvis Presley "Can't Help Falling in Love".

”Sunt mândră să fiu aici, în locul în care a debutat mişcarea pride, în legendarul bar Stonewall Inn, la venirea unui nou an”, a spus Madonna.

 

 

”Ne-am adunat în noaptea aceasta pentru a sărbători 50 de ani de revoluţie”, a spus cântăreaţa.

Interpreta a pledat pentru bunătate: ”Dacă nu ne-am grăbi şi am încerca să ne cunoaştem unul pe celălalt cu adevărat, ne-am da seama că toţi sângerăm în aceeaşi culoare şi că toţi avem nevoie să iubim şi să fim iubiţi. Să ne amintim pentru cine şi pentru ce luptăm- pentru noi înşine, unul pentru celălalt, dar şi mai important, pentru ce luptăm! Să ne gândim un pic în ce fel putem să aducem mai multă dragoste şi pace în 2019, să vedem cum putem să facem mai multe fapte bune la întâmplare. Poate vom găsi o fereastră prin care să pătrundă lumina. Sunteţi pregătiţi”, a spus Madonna.

Fanii au filmat momentul şi au difuzat imaginile pe reţelele de socializare. 

Pe mai multe site-uri despre vedete au apărut însă întrebări legate de schimbările pe care le-a suferit corpul artistei. Madonna, după cum se vede şi pe înregistrări, are un posterior mare, ceea ce a făcut internauţii să se întrebe dacă a apelat la operaţii estetice, după modelul Kim Kardashian.

Stonewall Inn este un bar gay din New York. Revoltele izbucnite aici în 1969 împotriva raidurilor poliţiei sunt considerate punctul de pornire al campaniilor pentru drepturile LGBTQ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici