FOTO   Apariţie şocantă la premiile César, în Franţa. O actriţă a protestat goală, pe scenă, afişând un mesaj pentru premier

  • O actriţă a protestat la gala premiilor César, echivalentul premiilor Oscar în Franţa
  • Corinne Masiero susţine că fără cultură nu există viitor
  • Actriţa a urcat pe scenă într-un costum de măgar peste o rochie pătată de sânge
  • Cinematografele din Franţa sunt închise de mai bine de trei luni
41169 afișări
Imaginea articolului Apariţie şocantă la premiile César, în Franţa. O actriţă a protestat goală, pe scenă, afişând un mesaj pentru premier

O actriţa a protestat goală, pe scenă, afişând un mesaj pentru premier FOTO Profimedia

O actriţă a protestat la premiile Cesar din Franţa. Şi nu oricum, ci goală pe scenă.

Corinne Masiero a fost invitată la ceremonia de vineri pentru a acorda premiul pentru cele mai bune costume.

Masiero, în vârstă de 57 ani a urcat pe scenă într-un costum de măgar pus îmbrăcat peste o rochie de gală pătată de sânge.

Curajoasă, s-a dezbrăcat în pielea goală, pe scenă, lăsând la vedere mesajul scris pe spatele ei „Dă-ne arta înapoi, Jean!”. Mesajul era adresat direct prim ministrului francez Jean Castex.

În Decembrie 2020, sute de artişti din lumea culturii franceze au protestat la Paris şi în alte oraşe împotriva închiderii locurilor dedicate culturii.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici