Apariţie SURPRIZĂ în "Game Of Thrones". Ce mare ARTIST va juca în noul sezon al serialului

Cântăreţul şi compozitorul britanic Ed Sheeran va avea o scurtă apariţie în sezonul al 7-lea al serialului "Game Of Thrones", a dezvăluit creatorul serialului, David Benioff, duminică, în timpul unei discuţii de la Festivalul South by Southwest 2017 din Texas, potrivit contactmusic.com.

2195 afișări
Imaginea articolului Apariţie SURPRIZĂ în "Game Of Thrones". Ce mare ARTIST va juca în noul sezon al serialului

Cântăreţul şi compozitorul Ed Sheeran va juca în noul sezon al serialului "Game Of Thrones"

Benioff a explicat că a încercat ani de-a rândul să-l coopteze pe Ed, un fan al dramei fantasy, pentru a juca un mic rol în serial, iar debutul său va avea loc în noul sezon al "Game Of Thrones".

"Ani în şir am încercat să-l cooptăm pe Ed Sheeran în emisiune pentru a o surprinde pe Maisie (Williams), iar în acest an am şi reuşit", a declarat Benioff.

Williams, care a moderat discuţia alături de colega sa, actriţa Sophie Turner, a fost entuziasmată de veste când apariţia lui Sheeran a fost confirmată, aceasta fiind o mare fană a cântăreţului.

În noul sezon va juca şi actorul Jim Broadbent într-un rol-cheie, Will Champion de la Coldpay şi Gary Lightbody de la Snow Patrol au avut apariţii în serial.

Sezonul 7 al Game of Thrones va avea premiera în această vară, în iulie 2017.

Vestea că Sheeran va apărea în serial vine după un weekend de succes pentru cântăreţ, al cărui nou album "Divide" a ajuns în topurile muzicale din Marea Birtanie şi SUA cu cele mai mari vânzări înregistrate în prima săptămână de la lansare.

Albumul a ajuns şi în topul celor mai mari vânzări înregistrate în prima săptămână pentru un artist britanic - doar Adele şi Oasis au albume care s-au vândut în mai multe exemplare în şapte zile decât cel al lui Sheeran.

Sheeran se bucură şi de succese majore în privinţa hiturilor sale, în Marea Britanie - nouă din zece melodii de top fiind cântecele sale de pe albumul „Divide”.

"Game of Thrones" este seria cea mai longevivă, produsă şi difuzată de HBO. Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generase cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici