Arnold Schwarzenegger LĂMUREŞTE zvonurile despre candidatura la Senatul Statelor Unite. Ce a declarat actorul

Actorul Arnold Schwarzenegger a negat zvonurile că va candida pentru Senatul SUA, scriind într-o postare pe Facebook că nu are planuri să devină senator de California, mulţumindu-le totodată susţinătorilor săi pentru sprijin şi rugându-i să lupte în continuare "împotriva manipulării electorale".

1543 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger LĂMUREŞTE zvonurile despre candidatura la Senatul Statelor Unite. Ce a declarat actorul

Arnold Schwarzenegger LĂMUREŞTE zvonurile despre candidatura pentru Senatul SUA. Ce a declarat actorul (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Fostul guvernator al statului Caifornia, care a avut două mandate, a luat o pauză în cariera sa de actor când a intrat în politică, în 2002, activând în domeniu timp de opt ani, până în 2011, informează contactmusic.com.

Schwarzenegger, în vârstă de 69 de ani, s-a retras din politică de atunci, dar contrele sale recente cu noul preşedinte american Donald Trump au alimentat zvonurile că s-ar gândi la o revenire în politică. Purtătorul său de cuvânt, Daniel Ketchell, a refuzat să nege vehement că actorul ar putea candida pentru un post în Senatul american în 2018, întrebat de Politico.com asupra a ceea ce va face Schwarzenegger în viitor.

"La acest moment, atenţia guvernatorului Schwarzenegger este de a-şi utiliza platforma pentru a aduce sensibilitate şi coerenţă la Washington în lupta pentru reforma administrativ-teritorială, aşa cum a făcut în California", a spus acesta site-ului politic printr-un mail. "Păstrăm deschise mai multe variante în privinţa îndeplinirii obiectivelor".

Actorul a tranşat lucrurile, recent, printr-un mesaj postat pe Facebook, insistând că nu are planuri de a deveni senator de California: .„Sunt extrem de flatat de toţi oamenii care m-au întrebat dacă voi candida pentru un post la Senat, dar misiunea mea în acest moment este de a aduce sănătate la Washington prin reforma administrativ-teritorială pe care am adoptat-o aici, în California.”

"Vă mulţumesc pentru mesajele voastre binevoitoare şi pentru sprijin şi sper că veţi fi alături de mine în lupta mea împotriva manipulării electorale cu acelaşi entuziasm", a scris Schwarzenegger în încheierea postării sale.

Arnold Schwarzenegger a avut o seire de contre cu preşedintele Donald Trump de când noul lider de la Casa Albă şi-a depus jurământul, în ianuarie 2017, şi a demisionat din funcţia de înlocuitor al magnatului imobiliar în emisiunea tip reality show „Celebrity Apprentice”.

Schwarzenegger a dat vina pe Trump pentru decizia sa de a părăsi emisiunea, explicând că mai mulţi sponsori au refuzat să mai sprijine emisiunea datorită implicării liderului controversat al SUA în aceasta.

"Când oamenii au aflat că Trump era încă implicat în emisiune ca producător executiv şi că încă primea încasări din emisiune, jumătate dintre aceştia au început să o boicoteze", a spus actorul.

Trump l-a tachinat frecvent pe Schwarzenegger că a atras un rating mai scăzut al emisiunii faţă de cei peste zece ani de Celebrity Apprentice când el însuşi a fost prezentator.

Perioada de 11 ani în care Trump a fost gazda show-ului "The Apprentice" şi a emisiunii "Celebrity Apprentice" l-a catapultat de la imaginea de om de afaceri din New York la un nume popular în rândul americanilor. Mai mult de 20 de milioane de americani urmăreau frecvent în primii ani show-ul TV. Numărul de telespectatori a înregistrat o scădere la aproximativ şase milioane, în 2015.

Actorul de origine austriacă Arnold Schwarzenegger a devenit celebru cu rolul din franciza "Terminator", în care a interpretat un robot trimis din viitor. El a jucat în mai multe filme, după ce şi-a reluat cariera cinematografică, însă niciunul nu a avut acelaşi succes de box office de care s-au bucurat producţiile sale din anii '80 şi '90.

Cel mai recent film al său, "Terminator: Genisys" (2015), a obţinut încasări dezamăgitoare în box office-ul nord-american (90 milioane de dolari), însă a avut performanţe mult mai bune pe plan internaţional, reuşind încasări de 350,4 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici