Tricoul care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei

Când vine vorba de tricourile albe, acestea sunt piese vestimentare versatile care, oricând ne pot ajuta să obţinem ţinute simple, dar de efect şi, mai ales, întotdeauna vor fi elementul pe care să-l putem adopta în orice situaţie, potrivit One.ro.

529 afișări
Imaginea articolului Tricoul care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei

Tricoul care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei

Iată care sunt cele cinci tipuri de tricouri albe pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderoba sa şi cum le poţi adopta.

Decolteu V. Acest tip de tricou este ideal pentru ţinutele universale în care să-ţi evidenţiezi linia gâtului, dar mai ales care să ofere un aspect alungit. Alege să-l porţi alături de un colier delicat şi un trench sau un blazer masculin.

Oversize.  Indiferent că este un tricou “furat” din garderoba masculină sau nu, tricourile oversize oferă un aspect adolescentin şi rebel. O pereche de jeanşi largi sau boyfriend şi o geantă sau un rucsac colorat te vor ajuta să obţii o ţinută simplă şi de efect.

Vezi continuarea pe ONE.ro.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici