VIDEO A murit Joni Sledge, membra trupei Sister Sledge, cunoscută pentru hitul disco "We Are Family"

Joni Sledge, cântăreaţa faimoasă pentru binecunoscutul imn disco "We Are Family", a murit la vârsta de 60 de ani. Sledge, care a format trupa Sister Sledge alături de cele trei surori ale sale in anul 1971, a fost găsită fără semne vitale de către un prieten, în casa sa din Phoenix, Arizona.

700 afișări
Imaginea articolului VIDEO A murit Joni Sledge, membra trupei Sister Sledge, cunoscută pentru hitul disco "We Are Family"

A murit Joni Sledge, membra trupei Sister Sledge, cunoscută pentru hitul disco "We Are Family" (Imagine: ISAAC BREKKEN/ WIREIMAGE)

Aceasta nu era bolnavă, iar cauza decesului este necunoscută. În urma lui Sledge rămâne fiul său, informează bbc.com.

Ultimul concert susţinut de artistă alături de trupa sa a fost în luna octombrie.

Moartea sa a fost anunţată pe reţelele de socializarea sâmbătă - la o săptămână înainte ca trupa să cânte în Los Angeles.

"Ieri, stupoarea a lovit familia noastră", au transmis membrii familiei cântăreţei într-un comunicat postat pe Facebook.

"Suntem întristaţi să vă informăm că sora, mama, mătuşa, nepoata şi verişoara noastră, Joni, a murit ieri. Suntem îndureraţi şi ne lipseşte candoarea, prezenţa ei, şi sinceritatea cu care iubea şi accepta viaţa."

În afara unei nominalizări Grammy pentru hitul "We Are Family", care s-a vândut în peste un milion de copii după ce a fost lansat în 1978, trupa mai este cunoscută pentru melodii precum "He's the Greatest Dancer", "Lost in the Music" şi pentru un cover al Motown, "My Guy".

Trupa Sister Sledge a cântat hitul "We Are Family" şi pentru Papa Francisc, în 2015.

Surorile sister Sledge provin dintr-o familie de artişti, mama acestora fiind actriţă, iar tatăl vedetă pe Broadway, precum şi o bunică, cântăreaţă de operă.

Acestea au cântat de mici, Joni Sledge declarând într-un interviu pentru BBC din anul 2105: "Nu-mi pot aduce aminte când n-am cântat"

Cu toate acestea, surorile Sledge nu au rămas împreună în cariera lor muzicală. Trupa a devenit trio după ce Kathy Sledge a părăsit formaţia în 1989.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici