Ar putea fi ultima sa apariţie în calitate de membru senior al Familiei Regale, dar Prinţul Harry a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor - FOTO şi VIDEO

Prinţul Harry şi-a făcut prima apariţie publică după ce el şi soţia lui, Meghan Markle, au anunţat retragerea din Familia Regală britanică. Totuşi, acesta a evitat întrebările jurnaliştilor despre viitor, în timpul a ceea ce s-ar părea să fie ultima sa apariţie în calitate de membru senior, transmite Daily Mail.

1680 afișări
Imaginea articolului Ar putea fi ultima sa apariţie în calitate de membru senior al Familiei Regale, dar Prinţul Harry a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor - FOTO şi VIDEO

Sursa FOTO: Profimedia Images

Ducele de Sussex şi-a făcut apariţia la Palatul Buckingham pentru a lansa Cupa Mondială a Ligii de Rugby 2021, eveniment la care tinerii au avut oportunitatea de a participa la un meci pe peluza Majestăţii Sale. Prinţul Harry a chicotit atunci când i s-a spus că evenimentul a început fără el. 

Prinţul Harry a fost retras şi nedespărţit de telefonul său, acesta fiind dus la locuinţa bunicii sale din Londra într-un autoturism marca Jaguar, alături de două gărzi de corp, transmite Daily Mail.

De asemenea, ducele s-a întâlnit şi cu directori din liga de rugby, dar a părut mult mai relaxat şi bucuros în timp ce mai mulţi copii i-au adresat o serie de întrebări care nu au putut fi auzite de microfoanele jurnaliştilor.

În timp ce jurnaliştii l-au întrebat cu au decurs discuţiile cu Regina Elizabeth a II-a, Prinţul Charles şi Prinţul William, privind viitorul său, ducele de Sussex le-a întors spatele reporterilor şi s-a întors la palat fără să mai adreseze vreun cuvânt, un sfârşit dur pentru ceea ce ar putea fi ultima sa apariţie în calitate de membru senior al Familiei Regale britanice.

Prinţul Harry a rămas retras şi s-a închis la Frogmore Cottage, în Windsor, după ce a făcut anunţul şocant privind decizia retragerii din Familia Regală. Ducele are de gând să emigreze în Canada alături de soţia sa Meghan Markle şi copilul lor Archie. 

Ducesa de Sussex se află momentan în Vancouver. 

Markle a vizitat un centru pentru femei din Vancouver, aceasta fiind prima sa apariţie publică după ce ea şi soţul ei, prinţul Harry, au anunţat că se retrag din Familia Regală a Marii Britanii. Ducesa a fost fotografiată zâmbind, marţi, alături de personalul de la Centrul pentru Femei Downtown Eastside.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici