Ar trebui să ÎNVEŢE ceva Miley Cyrus? Celebrităţile care s-au căsătorit de tinere. Cât de repede s-au ÎNCHEIAT mariajele - FOTO

Miley Cyrus s-a logodit de curând cu actorul Liam Hemsworth. Vedeta din "Hannah Montana" se pregăteşte, astfel, pentru căsătorie la o vârstă fragedă, actriţa şi cântăreaţa având acum 19 ani. Decizia unor vedete de a se căsători atunci când erau foarte tinere nu s-a dovedit bună în multe cazuri.

3975 afișări
Imaginea articolului Ar trebui să ÎNVEŢE ceva Miley Cyrus? Celebrităţile care s-au căsătorit de tinere. Cât de repede s-au ÎNCHEIAT mariajele - FOTO

Miley Cyrus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Căsătoriile unor vedete care au ales să facă "pasul cel mare" atunci când erau foarte tinere nu au rezistat, relatează mirror.co.uk.

Macaulay Culkin a ales să se căsătorească la numai 17 ani, în 1998, cu iubita lui de atunci, Rachel Miner. Cei doi s-au despărţit după numai 2 ani şi au divorţat în anul 2002.

Leanne Rimes s-a măritat cu Dean Sheremet atunci când avea numai 19 ani, în 2002. Relaţia celor doi s-a încheiat şapte ani mai târziu, când vedeta şi-a înşelat partenerul cu actualul său soţ, Eddie Cibrian.

Actriţa Drew Barrymore s-a căsătorit şi ea atunci când avea 19 ani, în 1994, cu Jeremy Thomas. Căsnicia celor doi nu a durat decât o lună.

O altă vedetă care s-a căsătorit la 19 ani este Kim Kardashian. Cântăreaţa s-a măritat în 2000 cu producătorul Damon Thomas şi a divorţat de acesta patru ani mai târziu.

Angelina Jolie a ales să se mărite cu actorul Johnny Lee Miller, cu care a jucat în filmul "Hackers", atunci când avea 20 de ani. Jolie şi Miller s-au despărţit în 1997 şi au divorţat în 1999.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici