Are 2.200 DE PICTURI ale răsăritului de soare! Povestea femeii care pictează ACELAŞI LUCRU în fiecare dimineaţă şi momentul care i-a schimbat viaţa - FOTO

O femeie pictează în fiecare dimineaţă răsăritul soarelui, iar în prezent are 2.200 de asemenea picturi, după şapte ani de la momentul care i-a schimbat viaţa.

6247 afișări
Imaginea articolului Are 2.200 DE PICTURI ale răsăritului de soare! Povestea femeii care pictează ACELAŞI LUCRU în fiecare dimineaţă şi momentul care i-a schimbat viaţa - FOTO

Are 2.200 DE PICTURI ale răsăritului de soare! Povestea femeii care pictează ACELAŞI LUCRU în fiecare dimineaţă şi momentul care i-a schimbat viaţa (Imagine: 3riversgallery.com)

Debbie Wagner consideră fiecare zi un dar de la Dumnezeu şi o sărbătoreşte pictând răsăritul soarelui în fiecare dimineaţă, informează Daily Mail.

În vârstă de 56 de ani, femeia adora să citească şi să aibă grijă finanţele familiei sale înainte de a-i fi descoperite două tumori pe creier, de mărimea unor pere.

Operaţia a reuşit, dar femeia nu mai poate realiza multe dintre lucrurile pe care le făcea cu uşurinţă în trecut.

"Ca supravieţuitor al tumorii pe creier, am pierdut multe dintre activităţile pe care le iubeam, precum cititul sau matematica", a declarat Debbie Wagner pentru MSNBC.

Într-o dimineaţă de decembrie, în anul 2005, a fost impresionată de culorile unui răsărit de soare minunat şi s-a decis să îl picteze.

A făcut acelaşi lucru în dimineaţa următoare, apoi în cealaltă şi aşa mai departe. Nu a fost zi de atunci în care să nu picteze răsăritul soarelui.

Acum, Debbie Wagner are nu mai puţin de 2.200 de picturi terminate: "Nu sunt un mare pictor. Nu caut să obţin un compliment sau altceva, vă spun doar adevărul. Nu este ceva calculat sau planificat şi nu a avut niciodată un scop comercial", a precizat femeia.

Vestea că Debbie Wagner pictează în fiecare zi răsăritul soarelui s-a împrăştiat rapid, iar numeroase persoane au dorit să aibă în casă una sau mai multe lucrări ale sale. O cerere a venit din partea unei persoane, Cody Cox, care şi-a pierdut nepotul într-un accident de maşină. Bărbatul a dorit două picturi, una care înfăţişa răsăritul ultimei zile din viaţa nepotului său, şi cealaltă, care reliefa răsăritul din ziua următoare: "Ultima zi din viaţa lui a fost frumoasă, la fel cum fost întreaga sa viaţă", a declarat Cody Cox pentru MSNBC.

Mişcată de poveste, Debbie Wagner i-a livrat personal picturile lui Cody Cox.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici