Ariana Grande, dată în judecată pentru imagini ale sale publicate pe Instagram | FOTO

Cântăreaţa americană Ariana Grande a fost dată în judecată de un fotograf, care susţine că artista a publicat pe platforma de socializare online Instagram două imagini pe care el i le-a făcut, fără să aibă permisiunea lui, relatează standard.co.uk.

405 afișări

Imaginile au fost încărcate pe reţeaua de socializare online pe data de 17 august 2018. Ele o ilustrau pe artistă având o geantă transparentă, inscripţionată cu titlul celui de-al patrulea album al său, "Sweetener".

Mesajul, care a fost şters între timp, a strâns peste trei milioane de aprecieri.

Robert Barbera, omul din spatele fotografiilor, a afirmat că Grande nu i-a cerut niciodată permisiunea de a folosi cele două fotografii. El i-a intentat proces la o instanţă din New York, cerând daune de 25.000 de dolari pentru fiecare dintre imaginile sale.

(Imagine: thefashionlaw.com via SDNY)

Reprezentanţii artistei americane nu au răspuns deocamdată la acuzaţii.

Ariana Grande - personalitatea feminină cu cei mai mulţi admiratori pe Instagram (154 de milioane) - nu este prima celebritate acuzată de încălcarea drepturilor de autor de un fotograf profesionist. Cântăreţele şi actriţele Jennifer Lopez şi Jessica Simpson, fotomodelul Gigi Hadid, rapperul 50 Cent şi vedeta de reality show Khloe Kardashian au fost şi ei daţi în judecată pentru că au folosit imagini cu ei înşişi fără permisiunea celor care le-au realizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici