Ariana Grande va concerta în Manchester, în onoarea victimelor atacului sinucigaş de luni

Ariana Grande, artista americană la concertul căreia a avut loc luni atacul sinucigaş, a declarat că va susţine un spectacol de caritate pentru victimele atentatului din oraşul britanic Manchester, informează Reuters.

738 afișări
Imaginea articolului Ariana Grande va concerta în Manchester, în onoarea victimelor atacului sinucigaş de luni

Ariana Grande va susţine un concert în Manchester, în onoarea victimelor atentatului

Ariana Grande (23 ani) a anunţat în cadrul unui mesaj pe Instagram că nu a fost stabilită însă o dată anume pentru acest spectacol.

"Mă voi reîntoarce în incredibilul oraş curajos Manchester pentru a petrece timp cu fanii mei şi pentru a susţine un concert de caritate în onoarea victimelor şi a familiilor lor. Voi împărtăşi detaliile cu voi, de îndată ce totul va fi confirmat", a adăugat aceasta.

Atacul sinucigaş de luni a avut loc la finalul spectacolului Arianei Grande, de pe Manchester Arena. În urma atentatului, 22 de persoane au murit şi 116 au fost rănite. Artista şi-a anulat o serie de concerte programate în Londra şi Europa, după tragdia petrecută.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici