Arnold Schwarzenegger, amendat după ce a fumat în două aeroporturi din Austria

Actorul Arnold Schwarzenegger a primit două amenzi în valoare de 200 de euro pentru că a fumat trabuc în zone destinate pasagerilor nefumători amenajate în două aeroporturi austriece, cu ocazia unei vizite pe care starul american a făcut-o în ţara lui natală, în luna iunie.

499 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, amendat după ce a fumat în două aeroporturi din Austria

Arnold Schwarzenegger, amendat după ce a fumat în două aeroporturi din Austria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Faptele s-au petrecut pe aeroporturile din oraşele Graz şi Salzburg, a anunţat, marţi, Krone Zeitung, ziarul cu cel mai mare tiraj din presa austriacă.

Schwarzenegger, fostul guvernator al statului american California, ar putea avea şansa de a nu achita niciodată aceste amenzi, deoarece Statele Unite ale Americii şi Austria nu au semnat niciun acord de cooperare pentru acest tip de infracţiuni.

Potrivit Krone Zeitung, autorităţile din Graz nu sunt neliniştite din acest punct de vedere. Ele au trimis amenda ambasadei americane din Viena, cu misiunea de a o transmite celebrului actor american care a încălcat legislaţia antifumat din Austria.

Actorul, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator, anunţase recent că îşi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

În aprilie, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici