Arnold Schwarzenegger are un copil nelegitim

Actorul Arnold Schwarzenegger a recunoscut, luni, că are un copil cu una dintre fostele lui angajate, care a lucrat timp de 20 de ani pentru familia sa.

1113 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger are un copil nelegitim

Arnold Schwarzenegger are un copil nelegitim (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit latimes.com, Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, şi soţia lui, Maria Shriver, s-au despărţit săptămâna trecută, după ce Shriver a aflat că soţul ei este tatăl unui copil născut în urmă cu peste un deceniu de o fostă angajată a familiei.

Maria Shriver a părăsit reşedinţa din Brentwood a familiei Schwarzenegger la începutul acestui an, după ce soţul ei a confirmat acea paternitate. Fosta angajată a lucrat pentru familia Schwarzenegger timp de 20 de ani şi s-a pensionat în luna ianuarie.

"După ce am terminat mandatul de guvernator, i-am spus soţiei mele despre acel eveniment care a avut loc în urmă cu un deceniu", a precizat Arnold Schwarzenegger într-o declaraţie făcută, luni, pentru The Times. "Înţeleg şi merit pe deplin aceste sentimente de furie şi dezamăgire din partea prietenilor şi a familiei. Nu am nicio scuză şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru răul pe care l-am făcut. Mi-am cerut scuze faţă de Maria, de copii şi de întreaga familie. Îmi pare rău cu adevărat", a mai spus acesta.

"Cer ca mass-media să îi respecte pe soţia şi copiii mei în această perioadă extrem de dificilă. Eu merit atenţia şi criticile voastre, dar familia mea nu merită asta", a adăugat actorul.

După încheierea mandatului de guvernator, Schwarzenegger a fost una dintre vedetele intens mediatizate, s-a întâlnit cu diverşi politicieni, a participat la un summit despre imigrare organizat la Casa Albă şi a anunţat că îşi va relansa cariera în cinematografie.

Pentru a le proteja intimitatea, editorii de la The Times nu au publicat numele fostei angajate a familiei Schwarzenegger şi nici pe cel al copilului acesteia. Luni, înainte ca Arnold Schwarzenegger să facă public acel comunicat de presă, fosta angajată a spus că un alt bărbat - soţul ei de atunci - este tatăl biologic al copilului.

Ea a spus că a renunţat din proprie iniţiativă la munca pe care o făcea pentru familia Schwarzenegger la începutul acestui an, după ce şi-a atins unul dintre obiectivele ei pe termen lung - acela de a lucra pentru familia Schwarzenegger timp de două decenii. "Am vrut să îmi închei cu bine cei 20 de ani de muncă şi am cerut să mă pensionez", a declarat fosta angajată, care a precizat că a primit o sumă frumoasă la despărţire şi că a rămas "în relaţii bune cu ei".

În a doua jumătate a zilei de luni, editorii de la The Times au informat-o pe această femeie în legătură cu declaraţia făcută de Schwarzenegger, însă fosta angajată a refuzat să facă alte comentarii.

Arnold Schwarzenegger şi-a asumat încă de la început întreaga responsabilitate financiară pentru creşterea copilului, pe care continuă să o asigure şi în prezent, potrivit unei surse.

Fosta primă familie a Californiei şi-a anunţat despărţirea, săptămâna trecută, printr-o declaraţie de presă comună. Soţii Schwarzenegger au fost căsătoriţi timp de 25 de ani şi nu au menţionat motivul despărţirii lor.

După anunţul despărţirii lor, cei doi soţi au oferit presei americane două imagini diferite asupra căsniciei lor, dar şi asupra intenţiilor lor de viitor.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 63 de ani, a sugerat faptul că despărţirea este temporară şi că cei doi soţi depun eforturi pentru a ajunge la o împăcare. "Ne iubim în continuare foarte mult", a declarat fostul guvernator cu ocazia unei apariţii, săptămâna trecută, la Skirball Cultural Center din Los Angeles. "Suntem foarte norocoşi că avem patru copii extraordinari şi luăm lucrurile pe rând, zi de zi", a mai spus acesta.

Prietenii Mariei Shriver, în vârstă de 55 de ani, au oferit o imagine mult mai întunecată a căsătoriei celor doi, spunând că Maria a fost nefericită în căsnicie timp de mulţi ani, însă nu a făcut nimic decât după moartea părinţilor ei şi după ce soţul ei şi-a încheiat mandatul de guvernator. Tatăl ei, Sargent Shriver, a murit pe 18 ianuarie, la un an şi jumătate de la moartea mamei ei, Eunice Kennedy Shriver.

Căsătoria dintre Shriver şi Schwarzenegger, reprezentând o alianţă dintre un actor de la Hollywood cu un box office impresionant şi o reprezentantă a uneia dintre cele mai influente familii din Partidul Democrat din Statele Unite, a prezentat dintotdeauna un interes deosebit pentru public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici