Arnold Schwarzenegger, calm şi binedispus alături de animalele sale, în plină pandemie COVID-19. Mesajul transmis fanilor - VIDEO

  • Arnold Schwarzenegger are un mesaj serios pentru oamenii din statul american California, care ar fi tentanţi să sfideze sfaturile guvernatorului Gavin Newsom şi să iasă din case în timpul epidemiei de coronavirus, transmite The Guardian.
  • „Staţi în case cât de mult posibil. Ascultaţi experţii, ignoraţi cretinii. Vom trece şi de asta împreună”, a spus actorul.
  • Filmarea care a însoţit mesajul a făcut furori pe internet.
1631 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, calm şi binedispus alături de animalele sale, în plină pandemie COVID-19. Mesajul transmis fanilor - VIDEO

Sursa foto: Captură video

Duminică, vedeta din „Terminator” şi fostul guvernator al Californiei a postat un mesaj şi o filmare scurtă pe pagina sa de Twitter. Nu a fost tocmai clar la început ce a vrut să transmită prin termenul „frunţile”, dar filmarea în care actorul este surprins alături de calul său în miniatură Whiskey şi măgarul Lulu a făcut furori pe reţelele de socializare.

„Lucrul cel mai important e să rămâneţi acasă”, a spus Schwarzenegger în timp ce îşi hrănea animalele, scrie The Guardian.

„Nimeni nu mai are voie afară, mai ales cei care au peste 72 de ani. După ce împlineşti 65 de ani, nu mai ai voie să ieşi din casă în California. Aşa că mâncam acasă”, a continuat actorul.

„O, da, este delicios. Lulu iubeşte morcovii, Whiskey loveşte morcovii, tocmai am mâncat şi eu un pic din gustarea mea vegană. A fost delicios, nu-i aşa?”, a mai adăugat starul din „Terminator”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici