Arnold Schwarzenegger devine personaj de benzi desenate

Arnold Schwarzenegger, după ce a "cucerit" Hollywood-ul, dar şi fotoliul de guvernator al statului California, se pregăteşte să devină super-eroul "The Governator", personajul principal dintr-un volum de benzi desenate.

84 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger devine personaj de benzi desenate

Arnold Schwarzenegger devine personaj de benzi desenate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly, fostul guvernator al statului California a dezvăluit că va deveni în curând "The Governator", personajul principal dintr-un volum de benzi desenate, dar şi dintr-un serial de televiziune animat pentru copii, informează accesshollywood.com.

Acest proiect va fi realizat în colaborare cu Stan Lee, considerat un mogul al industriei de benzi desenate. Atât volumul de benzi desenate, cât şi serialul TV vor fi inspirate din fapte reale din viaţa lui Schwarzenegger.

"The Governator va fi un mare super-erou, dar el va fi în acelaşi timp şi Arnold Schwarzenegger. Vom folosi toate elementele personale din viaţa lui Arnold. Ne vom folosi de soţia lui, Maria Shriver. Ne vom folosi de copiii lui. Ne vom folosi de faptul că a fost guvernator. Doar după ce va părăsi funcţia de guvernator, Arnold decide să devină un justiţiar şi să construiască un centru de control împotriva crimei organizate al cărui sediu va fi amenajat sub reşedinţa lui din Brentwood", a declarat Stan Lee.

Deşi a recunoscut faptul că nu prea îşi mai dorea să îşi reia cariera de actor după încheierea mandatului de guvernator, Arnold Schwarzenegger a declarat recent că această idee a început să-i placă tot mai mult în ultimele luni.

"Unul dintre motivele pentru care personajul The Governator mi-a plăcut - pe lângă faptul că ador ideea că voi deveni personaj de benzi desenate - este faptul că nu a trebuit să am nimic de-a face cu platourile de filmare", a declarat renumitul actor.

Totodată, Schwarzenegger a spus că îi place foarte mult "porecla" pe care i-a dat-o publicul şi consideră că aceasta (The Governator, n.r.) reprezintă o combinaţie foarte bună între viaţa lui de actor de cinema şi cariera lui politică.

"«The Governator» combină două lumi: lumea politicii şi lumea filmului. Iar personajul animat va aduce toate lucrurile în acelaşi univers", a adăugat Schwarzenegger.

Potrivit publicaţiei Entertainment Weekly, Arnold Schwarzenegger va dezvălui mai multe detalii despre planurile care vizează viitorul carierei sale de actor în cadrul unei conferinţe de presă pe care o va susţine la Cannes pe 4 aprilie.

Arnold Schwarzenegger a renunţat aproape complet la actorie după ce a devenit politician în 2003. Cu toate acestea, actorul a avut două scurte apariţii în calitate de invitat special în filmele "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" (2010) şi "Ocolul Pământului în 80 de zile/ Around The World in 80 Days" (2004).

Arnold Schwarzenegger a intrat în politică după o carieră de succes la Hollywood, pe care şi-a construit-o după ce, iniţial, a practicat culturismul şi a câştigat de şapte ori titlul de Mister Universe. Schwarzenegger a început să facă culturism la vârsta de 15 ani şi a rămas o figură proeminentă în lumea acestui sport şi după retragerea din competiţiile oficiale, el scriind numeroase cărţi şi articole în domeniu.

Schwarzenegger a devenit celebru pe plan mondial cu filmele de acţiune în care a jucat, precum "Conan Barbarul", "Predator", "Total Recall" şi, mai ales, franciza "Terminator". Pe 7 octombrie 2003, actorul a fost ales în funcţia de guvernator al statului California, în locul lui Gray Davis, revocat din funcţie prin referendum. Arnold Schwarzenegger a fost reales în noiembrie 2006, pentru un mandat complet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici