Arnold Schwarzenegger îşi va relua rolul din "Terminator" în alte două filme ale acestei francize

Actorul american Arnold Schwarzenegger, care va apărea anul viitor în noul film din franciza SF "Terminator", intitulat "Terminator: Genisys", va continua să dea viaţă personajului care l-a făcut celebru în alte două filme ale seriei, care ar urma să fie lansate în 2017 şi 2018.

383 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger îşi va relua rolul din "Terminator" în alte două filme ale acestei francize

Arnold Schwarzenegger îşi va relua rolul din "Terminator" în alte două filme ale acestei francize (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Terminator: Genisys", cea de-a cincea peliculă a francizei, va avea premiera pe 1 iulie 2015, iar studiourile Paramount au anunţat deja că intenţionează să producă două continuări ale celebrei serii.

Filmele vor fi independente din punct de vedere al poveştii. Deocamdată nu există denumiri oficiale pentru cele două continuări, dar Paramount a anunţat că prima dintre acestea va intra în cinematografe pe 19 mai 2017, iar cea de-a doua ar urma să aibă premiera pe 29 iunie 2018.

Povestea din noua peliculă "Terminator: Genisys" nu este cunoscută foarte bine, filmările la aceasta urmând să se încheie în luna august. Este însă sigur că Arnold Schwarzenegger revine cu acest prilej în rolul faimosului T-800, însă partea biologică exterioară a personajului va arăta îmbătrânită.

Alături de acesta, în "Terminator: Genisys" vor apărea Emilia Clarke, în rolul Sarah Connor, şi Jason Clarke, care îl va interpreta pe John Connor. De asemenea, actorul Matt Smith, fost protagonist al serialului britanic de televiziune "Doctor Who", o să apară într-un rol despre care nu se ştie deocamdată nimic.

Pe lângă revigorarea francizei "Terminator", Paramount pregăteşte un serial de televiziune dedicat aceleiaşi serii, care va avea premiera pe 1 iulie 2015.

Franciza "Terminator", care prezintă aventurile unui cyborg indestructibil - jucat de Arnold Schwarzenegger - trimis din viitor într-o misiune pe Terra, a generat încasări de peste 1 miliard de dolari.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 67 de ani, a interpretat rolul unui robot trimis din viitor în primele trei filme din această franciză - lansate în 1984, 1991 şi 2003 -, dar nu a jucat în cel mai recent film din această serie, cel de-al patrulea, "Terminator - Salvarea", lansat în 2009, întrucât în acea perioadă renunţase la actorie şi ocupa funcţia de guvernator al statului California.

Filmul din 2009 i-a avut în rolurile principale pe Christian Bale şi Sam Worthington şi a fost singura peliculă din franciza "Terminator" în care nu a jucat Schwarzenegger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici