Arnold Schwarzenegger, Joan Collins şi alţi actori au omagiat-o pe fosta Primă Doamnă Nancy Reagan - VIDEO

Actorii Arnold Schwarzenegger, Joan Collins şi William Shatner, dar şi alte nume mari de la Hollywood i-au adus un omagiu lui Nancy Reagan, fostă Primă Doamnă şi soţia regretatului preşedinte Ronald Reagan, ca urmare a morţii acesteia survenită, duminică, informează contactmusic.com.

904 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, Joan Collins şi alţi actori au omagiat-o pe fosta Primă Doamnă Nancy Reagan - VIDEO

Arnold Schwarzenegger, Joan Collins şi alţi actori au omagiat-o pe fosta Primă Doamnă Nancy Reagan - VIDEO

Nancy Reagan, fostă actriţă şi fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, s-a stins din viaţă în urma unei atac de cord, la vârsta de 94 de ani, iar prietenii celebri, precum şi fanii săi au dorit să-şi exprime durerea lor pe reţelele sociale.

Actorul de filme de acţiune Arnold Schwarzenegger - care a fost guvernator al statului California timp de 8 ani, începând cu anul 2003, la 36 de ani după ce soţul lui Nancy Reagan, fostul preşedinte Ronald Reagan, a deţinut aceeaşi poziţie - a fost printre primii care au publicat pe Twitter mesaje de condoleanţe pentru fostul cuplu prezidenţial.

"Nancy Reagan a fost una dintre eroinele mele. Aceasta şi-a îndeplinit obligaţiile de Primă Doamnă cu forţă, eleganţă şi stil şi şi-a lăsat propria amprentă asupra lumi. Este cu Ronnie (Ronald Reagan) acum, iar celor pe care i-a lăsat în urmă le va lipsi enorm", a scris Schwarzenegger pe contul său de pe platforma Twitter.

Fosta stea de cinema Joan Collins i-a adus la rândul său un omagiu online lui Nancy Reagan. "Draga mea prietenă Nancy Reagan a murit la 94 de ani. Sfârşitul unei epoci, #Love the 80s (sic)", a scris Joan Collins.

În acelaşi timp, fostul actor din serialul "Star Trek" William Shatner a scris: "Condoleanţe pentru familia lui Nancy Reagan".

Actriţa Elizabeth Banks şi-a amintit de o întâlnire cu stilata fostă Primă Doamnă, care a lăsat-o complet uluită: "Am stat lângă #Nancy Reagan odată şi m-am simţit ca un adolescent care îl priveşte pe unul dintre idolii săi. Era ŞEFA. #RIPNancy".

O altă actriţă americană, Melissa Joan Hart, care a lucrat cu Nancy Reagan la numeroase evenimente pentru Biblioteca Prezidenţială Ronald Reagan, a apreciat-o pe aceasta ca fiind "una dintre cele mai măreţe femei ale Americii".

Totodată, actriţa şi cântăreaţa Kristin Chenoweth a scris pe Twitter: "Zi tristă pentru noi toţi, întruchiparea stilului şi a graţiei #nancyreagan".

Omagii au venit şi din partea actriţei Vanessa Williams, a actriţei de comedie Bette Midler, a Melissei Gilbert, prietenă a fiicei lui Nancy Reagan, şi a lui Patti Davis, care este scriitoare şi actriţă.

Pe de altă parte, actualul preşedinte al SUA, Barack Obama, împreună cu soţia sa, Michelle Obama, au remis un comunicat de presă în care au declarat că "rămân recunoscători pentru activitatea şi îndrumarea lui Nancy Reagan, rugându-se în continuare ca aceasta şi soţul ei să fie din nou împreună".

Între timp, actorul şi muzicianul John Stamos, care este toboşarul formaţiei The Beach Boys, a dezvăluit că toţi colegii săi de trupă au adus un omagiu în memoria lui Nancy Reagan la spectacolul de duminică seară din Abilene, Texas. "@TheBeachBoysvor dedică melodia «Their Hearts Were Full of Spring» diseară în memoria lui Nancy Reagan", a scris acesta pe Twitter.

Nancy Reagan, născută în oraşul New York, era actriţă când l-a întâlnit pe viitorul preşedinte Ronald Reagan, în anii 1950. Aceasta a fost una dintre cele mai influente prime doamne din istoria Statelor Unite în timpul mandatelor soţului său, în perioada 1981 - 1989.

Ronald Reagan, cel de-al 40-lea preşedinte al Statelor Unite, s-a născut pe 6 februarie 1911 şi a murit pe 5 iunie 2004, la vârsta de 93 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici