Nancy Reagan spune că-şi "vede" soţul noaptea

Nancy Reagan, văduva fostului preşedinte al Statelor Unite Ronald Reagan, îşi "vede" soţul noaptea şi vorbeşte cu el, a dezvăluit ea într-un interviu acordat în cel mai recent număr al revistei Vanity Fair.

370 afișări
Imaginea articolului Nancy Reagan spune că-şi "vede" soţul noaptea

Nancy Reagan şi Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Poate părea straniu, însă îl văd pe Ronnie", a spus Nancy Reagan, care luna viitoare va împlini 88 de ani.

Fosta primă doamnă s-a întâlnit marţi cu Barack Obama, pentru alcătuirea unei comisii însărcinate cu pregătirea ceremoniilor dedicate centenarului Ronald Reagan, ce va fi sărbătorit în 2011. Obama a apărut în faţa camerelor video ţinând-o de braţ pe Nancy Reagan, care purta un costum roşu şi mergea încet, sprijinindu-se într-o cârjă.

Nancy Reagan va participa miercuri, la Capitoliul din Washington, la dezvelirea unei statui a soţului său.

"Noaptea, dacă mă trezesc, mă gândesc că Ronnie este acolo şi îi vorbesc. Ceea ce îi spun nu are importanţă. Însă cred că este cu adevărat acolo. Şi îl văd", a declarat aceasta pentru Vanity Fair, într-unul dintre rarele interviuri pe care le-a acordat. "Îmi lipseşte teribil", a adăugat Nancy Reagan. "Oamenii spun că timpul rezolvă totul. Nu este adevărat", a mai spus aceasta.

Ronald Reagan, cel de-al 40-lea preşedinte al Statelor Unite, s-a născut pe 6 februarie 1911 şi a murit pe 5 iunie 2004, la vârsta de 93 de ani.

Fosta primă doamnă a declarat că a votat pentru republicanul John McCain la alegerile prezidenţiale, însă a fost "impresionată" de campania electorală a lui Barack Obama.

Nancy Reagan, care de ceva vreme este pasionată de astrologie, a spus că a fost şocată să audă, în noiembrie 2008, că Barack Obama a anunţat că va reuni foştii preşedinţi "în viaţă" pentru a le cere sfatul şi că "nu are de gând să participe la una dintre acele şedinţe (de spiritism, n.r.) apreciate de Nancy Reagan".

"În acea după amiază, (Obama, n.r.) a sunat", a declarat fiul lui Nancy Reagan, Ron, pentru aceeaşi revistă.

De atunci, Nancy Reagan a luat cina cu familia Obama şi a petrecut 45 de minute la telefon cu Michelle Obama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici