Arnold Schwarzenegger vrea să revină pe marile ecrane

Actorul Arnold Schwarzenegger vrea să colaboreze din nou cu Tom Arnold, partenerul său din filmul "Minciuni adevărate / True Lies", şi cu regizorul James Cameron, într-un nou film, imediat după ce îşi va termina mandatul de guvernator al statului California, informează Female First.

306 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger vrea să revină pe marile ecrane

Arnold Schwarzenegger vrea să revină pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Arnold Schwarzenegger pozează la Festivalul de la Cannes din 1977

Tom Arnold a declarat, pentru publicaţia New York Times, că este încântat de acest proiect, chiar dacă titlul şi scenariul filmului nu au fost deocamdată finalizate.

"Tot ce ştiu, pentru moment, este că Jim Cameron îl va regiza, iar Arnold Schwarzenegger şi cu mine vom juca din nou împreună. Filmările vor începe peste 14 luni, în prima zi în care Arnold nu va mai fi guvernatorul Californiei. Nu se va numi «True Lies II», deşi ar putea foarte bine să poarte şi acest titlu", a mărturisit Tom Arnold.

Arnold Schwarzenegger, om de afaceri şi al 38-lea guvernator al statului american California, a intrat în politică după o carieră de succes la Hollywood, pe care şi-a construit-o după ce, iniţial, a practicat culturismul şi a câştigat de şapte ori titlul Mister Universe. Schwarzenegger a început să facă culturism la vârsta de 15 ani şi a rămas o figură proeminentă în lumea acestui sport şi după retragerea din competiţiile oficiale, el scriind numeroase cărţi şi articole despre culturism.

Arnold Schwarzenegger a devenit celebru pe plan mondial prin intermediul filmelor de acţiune în care a jucat, precum "Conan Barbarul", "Predator", "Total Recall" şi, mai ales, franciza "Terminator".

Pe 7 octombrie 2003, actorul a fost ales în funcţia de guvernator al statului California, în locul lui Gray Davis, fiind apoi reales în noiembrie 2006, pentru un mandat complet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici