Arnold Schwarzenneger şi Sylvester Stallone, aşa cum nu i-ai văzut niciodată - FOTO

Arnold Schwarzenneger a publicat pe un site o fotografie cu el şi Sylvester Stallone într-o ipostază inedită.

4465 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenneger şi Sylvester Stallone, aşa cum nu i-ai văzut niciodată - FOTO

Arnold Schwarzenneger şi Sylvester Stallone, aşa cum nu i-ai văzut niciodată - FOTO

Resimţind probabil efectele dureroase ale unei reveniri în filmele de acţiune la vârsta de 64 de ani, Arnold Schwarzenegger a postat pe site-ul WhoSay o fotografie care îl prezintă fără cămaşă, întins pe un pat de spital şi cu un umăr bandajat, relatează people.com.

Aceeaşi fotografie îl prezintă şi pe colegul său din distribuţia filmului "The Expendables 2" Sylvester Stallone, în vârstă de 65 de ani, tot fără cămaşă, conectat la nişte perfuzii, în patul alăturat.

Arnold Schwarzenegger a oferit însă o explicaţie pentru natura acestei fotografii. Actorul a confirmat, totodată, faptul că va juca alături de Stallone în filmul de acţiune "The Tomb".

"După toate acele scene de acţiune, cascadorii şi abuzuri fizice din timpul filmărilor pentru «The Expendables 2" şi «The Last Stand», a venit vremea să îmi îngrijesc puţin umărul. Ia priviţi cine aşteaptă, printr-o coincidenţă, în spatele meu, tot o operaţie la umăr. Acum vom fi pregătiţi pentru o nouă rundă de amuzament şi scene de acţiune, după ce vor începe filmările pentru «The Tomb»", a spus actorul de origine austriacă.

Filmul "The Tomb" va fi regizat de Antoine Fuqua şi va fi lansat pe marile ecrane în 2013.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, a anunţat în 2011 că îşi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, în februarie 2011, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici