Artistul Ovidiu Pârâianu a finalizat inelul pentru iubita lui Nicolas Sarkozy (VIDEO PRO TV)

Artistul Ovidiu Pârâianu a finalizat, miercuri, inelul pentru Carla Bruni, iubita preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, şi aşteaptă să vadă dacă primeşte de la preşedintele Franţei suma de 6.000 de euro pe el.

28 afișări
Imaginea articolului Artistul Ovidiu Pârâianu a finalizat inelul pentru iubita lui Nicolas Sarkozy (VIDEO PRO TV)

Artistul Ovidiu Pârâianu a finalizat inelul pentru iubita lui Nicolas Sarkozy

Nicolas Sarkozy este aşteptat săptămâna viitoare la Bucureşti pentru câteva ore, iar artistul care a creat inelul respectiv speră să aibă o scurtă întâlnire cu şeful statului francez.

Pârâianu a declarat că, în cazul în care nu va achiziţiona inelul, Sarkozy va primi oricum o cheie de aur prin intermediul lui Constantin Săvoiu, prieten cu preşedintele Franţei şi rudă cu el.

Cosntantin Săvoiu a tradus anul trecut cartea "Martorul" scrisă de preşedintele francez, Săvoiu fiind cetăţean româno-francez care este şi fruntaş în mişcarea masonică din România.

Atât inelul, cât şi cheia din aur, conţin elemente din operele brâncuşiene expuse în aer liber la Târgu Jiu, afirmă Pârâianu. Astfel, inelul pentru Carla Bruni are forma Mesei Tăcerii, pe cele 12 scaune din jurul acesteia fiind prinse câte patru rubine, brilante şi safire. Acestea au culorile alb, roşu şi albastru şi simbolizează drapelul Franţei. Pe Masa Tăcerii este amplasată o hartă a Franţei, realizată tot din aur şi care este şlefuită astfel încât să pară din aur alb.

 Conform lui Pârâianu, inelul cântăreşte 5,12 grame, iar diamantele sunt de 0,2 grame fiecare. Bijuteria a fost realizată la un atelier din Târgu Jiu, acolo unde artistul a mai realizat în ultimii ani mai multe chei din aur, cu elemente brâncuşiene, pe care le-a oferit la diferite personalităţi ale lumii, de la George Bush la Regina Angliei sau Arnold Schwarzenegger.

Ovidiu Pârâianu este un fost miner din Valea Jiului care a renunţat la meseria respectivă după ce a suferit un accident de muncă. Acesta locuieşte şi la Petroşani şi la Târgu Jiu şi are colaborări foarte bune cu bijutieri din ambele oraşe pentru a-şi realiza cheile din aur.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici