Artmania Festival de la Sibiu se anunţă cu peste 70.000 de waţi

Organizatorii Artmania Festival, care se va desfăşura în zilele de 18 şi 19 iulie, în Sibiu, au anunţat că instalaţia de sunet va avea peste 70.000 de waţi, iar în aceste zile se fac ultimele pregătiri la instalaţiile de sunet, lumini şi scenă.

14 afișări
Imaginea articolului Artmania Festival de la Sibiu se anunţă cu peste 70.000 de waţi

Artmania Festival de la Sibiu se anunţă cu peste 70.000 de waţi (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

"Sunetul va avea o putere de 70.000 waţi, vor fi folosite peste 80 de proiectoare convenţionale de lumină şi 16 proiectoare inteligente cu cap mobil (moving heads). Scena va fi configurată la dimensiunile optime pentru ca vizibilitatea din public să fie excepţională, având dimnesiunea de aproximativ 15 metri lăţime şi 12 metri adâncime”, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, de organizatorii Artmania Festival.

Artmania Festival 2008 va începe în data de 18 iulie, când trupele Agua de Annique, Tiamat şi Lacrimosa vor susţine concerte extraordinare pe scena din Pavilionul 2007, situat în centrul istoric al Sibiului.

Cea de-a doua zi a festivalului va culmina cu recitalurile susţinute de Leaves' Eyes, Atrocity şi Gamma Ray.

La ediţia din acest an sunt invitate trupele româneşti Frozen Dusk, Sincarnate şi Bucium pentru ziua de vineri şi Nexus, Avatar şi Negura Bunget pentru sâmbătă.

Tiamat, Lacrimosa şi Gamma Ray vor cânta câte o oră şi jumătate fiecare, iar Agua de Annique, Leaves' Eyes şi Atrocity vor concerta câte o oră fiecare. Românii de la Negura Bunget vor avea un recital de 40 de minute, iar restul formaţiilor româneşti vor susţine concerte de câte o jumătate de oră.

Cei care doresc să participe la concertele rock de la Sibiu îşi mai pot procura bilete din reţeaua magazinelor Diverta din întreaga ţară şi online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Preţul unui bilet este de 70 de lei pentru fiecare dintre zilele de concerte, iar cei care doresc un abonament pentru cele două zile vor plăti doar 120 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici