A$AP Rocky, arestat la Stockholm: IMAGINI cu incidentul violent în care a fost implicat rapperul

Rapperul american A$AP Rocky a fost arestat la Stockholm, în Suedia, miercuri dimineaţă, după un incident violent, fiind suspectat de agresiuni grave, potrivit Le Figaro.

3571 afișări
Imaginea articolului A$AP Rocky, arestat la Stockholm: IMAGINI cu incidentul violent în care a fost implicat rapperul

A$AP Rocky, arestat la Stockholm: IMAGINI cu incidentul violent în care a fost implicat rapperul

O înregistrare video în care rapperul şi trei dintre gărzile sale de corp pot fi văzuţi în timp ce lovesc un tânăr a fost publicată pe platforma online YouTube de site-ul american tmz.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de PRETTY FLACKO (@asaprocky) pe

Iul 2, 2019 la 8:06 PDT

A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, a fost arestat miercuri dimineaţă, fiind suspectat de agresiune, potrivit procurorului oraşului Stockholm, citat de Reuters. Violenţele au avut loc duminică dimineaţă, la câteva ore după ce rapperul a susţinut un concert la festivalul de hip-hop Smash.

"O persoană a fost arestată pentru agresiune şi alte trei, pentru agresiuni grave", a explicat procurorul.

Într-o înregistrare publicată pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram, rapperul s-a apărat spunând că presupusa victimă, însoţit de un alt tânăr, au părut să aibă un comportament agresiv faţă de grupul lui A$AP Rocky. Rapperul a mai spus că, în ciuda faptului că li s-a cerut să se calmeze, aceştia nu s-au conformat. Acesta a mai publicat o înregistrare video în care unul dintre cei doi tineri poate fi văzut atacând una dintre gărzile de corp ale rapperului.

În vârstă de 30 de ani, A$AP Rocky este rapper, producător, model, actor şi regizor de videoclipuri. A debutat în 2011, fiind foarte apreciat de critici. În 2013 şi-a lansat albumul de debut "Long. Live. A$AP", care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În 2015, Rocky şi-a lansat cel de-al doilea album, "At. Long. Last. A$AP", care s-a plasat pe primul loc în Billboard 200.

Taguri:
a$ap rocky,
arestare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici