Ascultă aici „Imnul vameşului – Nu ne place”, lansat de Serviciul Român de Comedie - VIDEO

"Serviciul Român de Comedie" a lansat clipul parodie "Imnul vameşului - Nu ne place", care poate fi urmărit pe www.protv.ro, informează Pro TV.

181 afișări
Imaginea articolului Ascultă aici „Imnul vameşului – Nu ne place”, lansat de Serviciul Român de Comedie - VIDEO

"Serviciul Român de Comedie" a lansat "Imnul Vameşului - Nu ne place"

În stilul deja consacrat, "Serviciul Român de Comedie" a lansat încă un clip parodie, de data această cu un subiect la modă: corupţia din vămi.

Clipul "Imnul vameşului - Nu ne place", care poate fi urmărit pe www.protv.ro, este o parodie după melodia "Ne place" a trupei ROA şi îi are în rolurile principale pe agenţii Serviciului Român de Comedie de la Pro TV Claudiu Maier şi George Andreescu (DJ Gojira).

"Atâta se vorbeşte în zilele astea despre şpăgile din vămi încât am decis să abordăm acest subiect in extenso", recunoaşte Toni Grecu. "Vom vedea, de data asta folosind mijloacele de interceptare ale agenţilor noştri, cum se făcea trafic sau cum se făcea controlul în vămile supravegheate de SRC", a adăugat acesta despre ideea clipului, dar şi despre noua rubrică din emisiune dedicată acestui subiect, "Aventuri în Vamă".

Piesa "Imnul Vameşului - Nu ne place" poate fi urmărită pe www.protv.ro, iar agenţii comediei conduşi de Toni Grecu pot fi văzuţi la datorie la Pro TV, în fiecare duminică seara de la 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici