ASCULTĂ AICI noul cântec Michael Jackson

Un nou cântec înregistrat de Michael Jackson, care trebuia să fie inclus în turneul său de adio, "This Is It Tour", a fost lansat.

777 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ AICI noul cântec Michael Jackson

ASCULTĂ AICI noul cântec Michael Jackson

Piesa se numeşte "The Immortal Megamix" şi va face parte de pe albumul "Immortal", care va fi lansat pe 21 noiembrie.

Noul material discografic, realizat în colaborare cu fondul care administrează averea starului, va include o versiune alternativă a celebrei piese "ABC", interpretată de grupul Jackson 5, o serie de hituri lansate de Michael Jackson şi versiunea corală a cântecului "They Don't Really Care About Us".

"Immortal" reprezintă, totodată, coloana sonoră a spectacolului "The Immortal World Tour", show-ul realizat de compania Cirque du Soleil sub forma unui omagiu adus muzicii şi vieţii megastarului, care a avut premiera duminică seară, la Montreal. Acest spectacol va porni în curând într-un turneu prin America de Nord, unde va fi jucat pe parcursul următoarelor 10 luni.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, într-o perioadă de repetiţii intense pentru "This Is It Tour", turneul său de adio, în timpul căruia urma să susţină, începând din iulie 2009, 50 de concerte la sala O2 Arena din Londra.

Medicul său personal din acea perioadă, Conrad Murray, a recunoscut că i-a administrat starului propofol, în dimineaţa zilei în care acesta a murit, dar şi în săptămânile care au precedat decesul.

În cazul în care va fi condamnat, medicul Conrad Murray, acuzat de ucidere involuntară, riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare şi pierderea dreptului de a practica medicina. În prezent, doctorul în vârstă de 58 de ani este eliberat pe cauţiune, după ce a fost pus sub acuzare în februarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici