Ascultă SMART RADIO. ”Blurryface”, al trupei Twenty One Pilot, cel mai bine vândut album rock al deceniului

Albumul ”Blurryface”, al trupei Twenty One Pilot, este cel mai bine vândut material discografic rock al deceniului în topul Billboard, anunţă Smart Radio care păstrează un loc special pentru muzica americanilor în playlistul zilei.

152 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. ”Blurryface”, al trupei Twenty One Pilot, cel mai bine vândut album rock al deceniului

”Blurryface”, al trupei Twenty One Pilot, este cel mai bine vândut album rock al deceniului

Cel de-al patrulea album Twenty One Pilot, ”Blurryface” ocupă primul loc în topul celor mai importante albume rock ale ultimului deceniu. Discul a petrecut 234 de săptămâni în clasament, dintre care nouă le-a petrecut pe prima poziţie.

Trupa Imagine Dragons a ocupat primele trei poziţii în clasamentul deceniului dedicat de Billboard Celor mai tari piese rock, cu ”Believer” pe primul loc, iar două dintre albumele lor se regăsesc în primele cinci locuri ale clasamentului dedicat materialelor discografice din perioada 2010-2019.

Albumul Mumford & Sons, ”Sigh No More” a ieşit pe locul doi iar Imagine Dragons este pe trei, cu ”Night Visions”. Pe locul patru este coloana sonoră a peliculei ”Guardians of the Galaxy”, ”Awesome Mix Vol. 1”.

Clasamentul face parte din seria de 30 de topuri dedicate de Billboard luând în considerare atât streaming, difuzări la radio şi vânzări, cele mai importante piese şi albume ca şi piesele care au dominat fiecare gen în parte, de la country, R&B/hip-hop, latin, gospel, dance şi electronic.

Twenty One Pilots au fost confirmaţi printre capetele de afiş ale festivalului Mad Cool din Madrid, alături de Taylor Swift şi Billie Eilish.

Piesele interpretate de cei doi americani din Columbus, Ohio, se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici