Ascultă SMART RADIO. Coldplay sărbătoreşte fiecare religie, rasă şi culoare în noul videoclip "Everyday Life". VIDEO

Coldplay a lansat videoclipul pentru recentul lor single "Everyday Life", preluat de pe noul album al trupei, cu acelaşi titlu, anunţă Smart Radio, care păstrează un loc pentru piesele trupei în playlist-ul său.

169 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Coldplay sărbătoreşte fiecare religie, rasă şi culoare în noul videoclip "Everyday Life". VIDEO

Coldplay sărbătoreşte fiecare religie, rasă şi culoare în noul videoclip. Sursa FOTO: Hepta.ro

În videoclipul regizat de Karena Evans - care a semnat şi clipurile lui Drake "God's Plan" şi "In My Feelings" - Chris Martin şi colegii săi de trupă, Guy Berryman, Will Champion şi Jonny Buckland, cântă împreună pe o plajă la apusul soarelui, în timp ce imagini emoţionante din toată lumea se întrepătrund cu acest cadru, arată NME.

Videoclipul, în stil globetrotter, a fost filmat în mai multe ţări, printre care şi Africa de Sud, Maroc şi Ucraina.

"Everyday Life" este al doilea single de pe cel de-al optulea album de studio al trupei, care a fost lansat luna trecută.

Acest album abordează teme precum războiul, rasismul, credinţa, controlul armelor, schimbări climatice, brutalitatea poliţiei şi multe altele şi este o dovadă că trupa este mult mai curajoasă decât s-a crezut până acum.

Trupa rock Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, şi îi are componenţă pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum "In My Place", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva La Vida" şi "Paradise". De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincţii, printre care se numără nouă premii Brit, şapte Grammy şi şase MTV Video Music Awards.

Piesele Coldplay se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici