Ascultă SMART RADIO: Demi Lovato a suferit de supradoză din cauza regimului alimentar

  • Cântăreaţa Demi Lovato a vorbit despre supradoza care a băgat-o în spital în 2018
  • Artista a explicat faptul că totul s-a întâmplat din cauza regimului alimentar impus pentru a slăbi
  • Lovato revenit în centrul atenţiei după ce a cântat la gala premiilor Grammy, în ianuarie
645 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO: Demi Lovato a suferit de supradoză din cauza regimului alimentar

Ascultă SMART RADIO: Demi Lovato a suferit de supradoză din cauza regimului alimentar

Cântăreaţa Demi Lovato a vorbit despre supradoza care a băgat-o în spital în 2018 şi a explicat faptul că totul s-a întâmplat din cauza regimului alimentar impus pentru a slăbi, arată Smart on Trend, păstrând un loc special în playlist pentru piesele cântăreţei.

Regimul alimentar şi suprasolicitarea organismului prin exerciţii fizice prea intense au împins-o pe Demi Lovato într-o criză în 2018.

Vedeta a mărturisit că a avut impresia că regimul alimentar şi exerciţiile fizice erau o practică sănătoasă, dar acum îşi dă seama că problemele cu care s-a confruntat în acele momente au dus-o la un pas de pierderea vieţii.

"Am obosit să mă tot chinui cu regimul alimentar şi cu exerciţiile fizice”, a explicat Lovato. "E credeam că mă refac după problemele de alimentaţie din ultimii ani când, de fapt nu făceam decât să le acutizez”.

Lovato a petrecut mai mult timp în spital şi la dezintoxicare în 2018 şi a revenit în centrul atenţiei după ce a cântat la gala premiilor Grammy, în ianuarie, şi la Super Bowl.

Fost star Disney, Lovato, în vârstă de 27 de ani, a făcut public faptul că a suferit de dependenţe de diverse substanţe, printre care alcool şi droguri, de depresie şi de tulburări de alimentaţie şi că s-a automutilat. Într-un documentar din 2012, "Demi Lovato: Stay Strong", aceasta a spus că obişnuia să prizeze cocaină de câteva ori pe zi, dar a reuşit să urmeze o cură de dezintoxicare şi să-şi construiască o carieră de succes.

Într-un interviu din 2015 pentru revista Elle, Lovato a declarat că a vrut să se sinucidă încă de la vârsta de şapte ani, deşi părea o fetiţă veselă pe când juca în "Barney and Friends", alături de Selena Gomez.

Lovato, a cărei carieră include şi un rol în serialul de succes "Glee", dar şi unul de jurat în emisiunea concurs "The X Factor", a părut în ultimii ani că şi-a revenit, până la recidiva din 2018. Albumul său lansat în 2015, "Confident", a fost nominalizat la premiile Grammy.

Artista militează pentru drepturile comunităţii gay, dar şi pentru controlul armelor de foc.

Piesele interpretate de Demi Lovato se aud la Smart On Trend. Playlistul Smart On Trend poate fi accesat aici: https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici