ASCULTĂ SMART RADIO | Drake este cel mai difuzat artist al deceniului

Site-ul de streaming muzical Spotify a dezvăluit care au fost cele mai ascultate melodii şi albume din ultima decadă, Drake fiind cel mai difuzat artist, iar topul 5 este completat, în ordine, de Ed Sheeran, Post Malone, Ariana Grande şi Eminem, potrivit BBC.

75 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Drake este cel mai difuzat artist al deceniului

ASCULTĂ SMART RADIO | Drake este cel mai difuzat artist al deceniului

Starul hip-hop canadian a acumulat peste 28 de miliarde de audiţii, iar cea mai populară melodie a sa, "One Dance", a fost ascultată de 1,7 miliarde de ori.

"One Dance" a fost însă detronată în topul celor mai ascultate piese ale decadei de hitul lui Ed Sheeran "Shape Of You", cu 2,4 miliarde de audiţii.

Cea mai ascultată melodie din 2019 este "Senorita", interpretată de Camila Cabello şi de Shawn Mendes. Lansat în iunie, duetul cu aromă insulară a fost ascultat deja de un miliard de ori pe Spotify.

"Bad Guy", a lui Billie Eilish, îi urmează în top, cu peste 990 de milioane de difuzări. Albumul de debut al lui Eilish, "When We All Fall Asleep Where Do We Go", a fost şi cel mai popular material discografic al anului.

Albumul cu cea mai rapidă creştere este "Hollywood's Bleeding" al lui Post Malone, el ocupând şi locul al doilea în topul celor mai ascultate LP-uri din 2019.

În cursul acestei săptămâni, Spotify va dezvălui cea mai recentă funcţie a sa, intitulată "Spotify Wrap", care îi va oferi fiecărui utilizator în parte o analiză defalcată personalizată a muzicii pe care a ascultat-o ​​în 2019. Ascultă Smart Radio AICI!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici