Ascultă SMART RADIO. Gwen Stefani marchează 15 ani de la lansarea albumului ”Love Angel Music Baby”

Cântăreaţa Gwen Stefani marchează vineri 15 ani de la lansarea albumului ”Love Angel Music Baby” printr-o nouă ediţie a materialului discografic, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistei în playlistul zilei.

141 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Gwen Stefani marchează 15 ani de la lansarea albumului ”Love Angel Music Baby”

Ascultă SMART RADIO. Gwen Stefani marchează 15 ani de la lansarea albumului ”Love Angel Music Baby”

Solista a anunţat că va relansa o nouă ediţie a albumului său de debut, ”Love Angel Music Baby”. Materialul i-a adus o nominalizare la premiile Grammy, în 2004.

Albumul includea piese ca ”What You Waiting For?”, ”Hollaback Girl”, ”Rich Girl” şi ”Cool”.

Gwen Stefani a arătat că va relansa atât linia de tricouri pe care era imprimată imaginea de pe coperta albumului cât şi hanoracul cu inscripţia “This shit is bananas”, cu versuri din piesa ei ”Hollaback Girl”.

Noua ediţie a albumului a fost pregătită în colaborare cu Chris Gehringer, care a mai lucrat pentru materiale înregistrate de Rihanna, Lady Gaga şi Drake.

Gwen Stefani s-a născut în 1969 şi a ajuns cunoscută în calitate de solistă a trupei ska No Doubt. În 2004, primul său album solo, ”Love. Angel. Music. Baby.” s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare în toată lumea. În 2006 a lansat The Sweet Escape, iar în 2016, a continuat cu ”This Is What the Truth Feels Like”, iar în 2017 a scos pe piaţă cel de-al patrulea album de studio ”You Make It Feel Like Christmas”.

Piesele interpretate de Gwen Stefani se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici