Ascultă SMART RADIO. Kanye West plănuieşte să ducă corul religios Sunday Service într-un turneu mondial

Rapper-ul Kanye West a declarat că muzica religioasă a corului Sunday Service, pe care l-a înfiinţat, i-a salvat viaţa şi că intenţionează să pornească împreună cu ei într-un turneu mondial, notează Smart Street, păstrând un loc special pentru piesele artistului în playlistul zilei.

59 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Kanye West plănuieşte să ducă corul religios Sunday Service într-un turneu mondial

Kanye West plănuieşte să ducă corul religios Sunday Service într-un turneu mondial

După ce a spus în repetate rânduri că muzica religioasă l-a ajutat să scape de dependenţa de droguri şi de antidepresive şi după ce a înregistrat albumul ”Jesus Is King / Iisus este Regele” împreună cu corul Sunday Service, Kanye West şi-a anunţat că intenţia de a face înconjorul lumii alături de aceştia, arată Contact Music.

”M-au salvat şi nu numai pe mine. Adesea, întâlnesc oameni care îmi spun că şi pe ei muzica religioasă i-a salvat de dependenţa de droguri, de alcool, de jocuri de noroc sau de pornografie”, le-a spus West jurnaliştilor.

Kim Kardashian West, soţia muzicianului, a completat: "Corul Sunday Service a fost ca o vindecare pentru el. Kanye îşi trăieşte viaţa alături de Hristos. Întâlnirile lor au avut un impact pozitiv asupra familiei noastre. Turneul nu îşi propune să predice, ci este doar muzică, însă una extrem de benefică pentru suflet".

Kanye a vorbit de multe ori despre descoperirea credinţei în cele mai întunecate momente ale vieţii sale. ”Oamenii din familia mea s-au rugau pentru mine în acele clipe grele, iar Dumnezeu m-a chemat în slujba lui. Nu am niciun regret şi nicio ruşine în legătură cu acest pas pe care l-am făcut”.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, ”Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. ”Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.

Piesele artistului se găsesc în playlist-ul Smart Street. Playerul Smart Street poate fi accesat AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici