ASCULTĂ SMART RADIO | Madonna nu a mai fost primită la propria sa petrecere în Sidney

Madonna nu a reuşit să intre la propria sa petrecere din cauza legii din Sidney care interzice intrarea la o petrecere după ora 1.30 noaptea, potrivit proprietarului unui lanţ de cluburi de noapte, a anunţat vineri Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica acesteia în playlistul zilei.

2435 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Madonna nu a mai fost primită la propria sa petrecere în Sidney

ASCULTĂ SMART RADIO | Madonna nu a mai fost primită la propria sa petrecere în Sidney

"Madonna îşi rezervase un club pentru petrecerea de după concert. A ajuns după 1.30 dimineaţa, a ajuns la 1.45 şi nu am putut să-i permitem să intre la propriul eveniment din cauza legii. Cât de jenant este acest lucru?!”, a spus Justin Hemmes, proprietarul unui lanţ de cluburi de noapte din Australia.

Omul de afaceri a fost interogat vineri de o comisie parlamentară în legătură cu efectele pe care le are legea privind restricţiile nocturne asupra economiei locale.

Hemmes a spus că restricţiile aplicate localurilor au ajuns ”o ruşine de nivel internaţional”.

Printre cei care au păţit acelaşi lucru potrivit omului de afaceri s-ar număra echipa de fotbal Chelsea, atunci când antrenorul a ieşit afară să dea un telefon şi nu a mai fost primit în club din cauza legii, ca şi cântăreţul Justin Bieber.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cântăreaţa cel mai bine vândută în secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Piesele Madonnei se regăsesc pe 10 august la Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/

Taguri:
madonna,
smart radio,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici