Ascultă SMART RADIO: Titularii drepturilor Beatles câştigă 77 de milioane de dolari din amenzi pentru produse false

  • Compania care se ocupă de imaginea şi muzica trupei Beatles a câştigat 77 de milioane de dolari
  • Instituţia i-a trimis în instanţă pe cei care vând, produc şi distribuie produse contrafăcute
  • Acuzaţii au fost prezentaţi în instanţă numai prin intermediul numelor de domenii online
66 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO: Titularii drepturilor Beatles câştigă 77 de milioane de dolari din amenzi pentru produse false

Ascultă SMART RADIO: Titularii drepturilor Beatles câştigă 77 de milioane de dolari din amenzi pentru produse false

Compania care se ocupă de imaginea şi muzica trupei Beatles a câştigat 77 de milioane de dolari după ce i-a trimis în instanţă pe cei care vând, produc şi distribuie produse contrafăcute, anunţă Smart Radio, păstrând un loc special în playlist pentru piesele legendarei trupe britanice.

Compania celor de la Beatles, Apple Corps. a primit 77 de milioane de dolari din partea unui judecător din Florida care a amendat 77 de acuzaţi cu câte un milion de dolari din cauza unor vânzări de articole promoţionale fără acordul celor care reţin drepturile pentru piesa şi filmul ”Yellow Submarine”.

Apple Corps, care gestionează promovarea pieselor şi imaginii trupei Beatles, este o companie înfiinţată la Londra în 1968. Cum acuzaţii nu au răspuns în timp util plângerilor depuse, instanţa a stabilit amenzile şi a interzis ”producerea, importul, promovarea, distribuirea, vânzarea sau înmânarea produselor” realizate fără acordul deţinătorilor de drepturi asupra muzicii şi imaginii trupei Beatles.

Acuzaţii au fost prezentaţi în instanţă numai prin intermediul numelor de domenii online, id-uri de utilizator, adrese de e-mail şi URL-uri.

Aceştia au fost în citaţi în instanţă în luna noiembrie.

Potrivit specialiştilor, cei de la Apple Corps. Limited nu aveau în vedere neapărat obţinerea unei sume de bani. Scopul acţiunii lor în justiţie a fost să atragă atenţia că ”îşi va proteja drepturile pe care le deţine şi că va acţiona în instanţă pe oricine va încerca pe viitor să abuzeze de imaginea şi numele Beatles.

Piesele Beatles se aud la Smart Radio. Playlistul Smart Radio poate fi accesat aici: https://www.smartradio.ro/radio/radio/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici