Asemănarea care a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare: Melania Trump, comparată cu o pisică. FOTO

O femeie a postat pe reţelele de socializare o poză cu pisica sa, felina având o „privire serioasă şi impunătoare”, după ce a observat că ar fi semănând cu Melania Trump, scrie The Sun.

1286 afișări
Imaginea articolului Asemănarea care a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare: Melania Trump, comparată cu o pisică. FOTO

Sursa FOTO: Profimedia Images / Hepta.ro

Cordelia Richards, în vârstă de 25 de ani, se relaxa acasă alături de mama sa vitregă atunci când a observat asemănarea stranie dintre pisica familiei Sophie şi Prima Doamnă a SUA.

În imaginile postate pe reţelele de socializare, femeie compară felina cu o poză a soţiei lui Donald Trump şi este convinsă că pisica este seamnă leit cu Melania Trump, arată The Sun. 

Cordelia a declarat că mama sa vitregă a fost bucuroasă după ce imaginile amuzante au devenit virale pe reţelele de socializare. „A fost foarte mândră de ea pentru că a ajuns virală, chiar a început să plângă”, a mai spus Cordelia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici