"Asterix şi Obelix la Jocurile Olimpice" - în fruntea box office-ului românesc

"Asterix şi Obelix la Jocurile Olimpice" de Thomas Langmann şi Frédéric Forestier, cu Alain Delon în rolul lui Iulius Cezar, un film francez cu un buget record de 78 de milioane de euro, a intrat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 198.384 de lei, potrivit agenţiei Champions.

40 afișări
Imaginea articolului "Asterix şi Obelix la Jocurile Olimpice" - în fruntea box office-ului românesc

"Asterix şi Obelix la Jocurile Olimpice" - în fruntea box office-ului românesc

Intrat de vineri în cinematografele româneşti, filmul a fost văzut deja de 10.471 de spectatori.

Pe locul al doilea s-a situat, de asemenea o premieră, "Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street/ Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street", cu încasări de 89.390 de lei. Filmul, care îl prezintă pe Johnny Deep în rolul unui un om nevinovat care a fost aruncat în închisoare, dar de unde scapă pentru a se întoarce la Londra ca să se răzbune, a atras în cinematografe 5.996 de spectatori.

"Plan de joc/ The Game Plan" a coborât de prima poziţie pe cea de-a treia a clasamentului, cu încasări de 110.023 de lei. Filmul, cu Dwayne "The Rock" Johnson şi Kyra Sedgwick în rolurile principale, prezintă strategia unui jucător de fotbal, burlac convins, care trebuie să includă în programul său de petreceri, aventuri amoroase cu supermodele şi antrenamente şi orele de balet, poveşti la culcare şi păpuşile pentru fiica sa de opt ani, abia descoperită. Filmul a fost văzut, în ultima săptămână, de 7.413 de spectatori.

Pe locul patru s-a clasat filmul "Legendă vie/ I Am Legend", cu Will Smith, care a avut încasări de 82.947 de lei, în săptămâna 27 ianuarie - 3 februarie. "Legendă vie" are la bază romanul cu acelaşi nume de Richard Matheson, care a inspirat, de asemenea, primul film cu zombie din istoria cinematografiei, "Noaptea morţilor vii" (1968), regizat de George A. Romero. Pelicula a atras în cinematografe 5.761 de persoane. În cele două săptămâni de rulare în săli, pelicula a contabilizat încasări de 440.068 lei.

"Rambo IV", cu Sylvester Stallone, s-a situat pe locul cinci în box office-ul românesc, cu încasări de 59.437 de lei. Filmul, care îl prezintă pe John Rambo după 20 de ani de la ultima sa misiune, retras în nordul Thailandei, unde duce un trai izolat în munţi, supravieţuind de pe urma pescuitului şi a comerţului cu şerpi veninoşi, a fost văzut de 4.139 de spectatori. Cea mai recentă producţie din seria "Rambo", distribuită de MediaPro Distribution, a avut încasări totale de 117.752 de lei.

Conform agenţiei Champions, weekend-ul trecut, 42.116 de persoane au fost la cinematograf, încasările ajungând la 682.047 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici