Au angajat o bonă chinezoaică şi au adus-o la ei în casă. Surpriza pe care au avut-o poliţiştii când au adus un translator

O bonă chineză care lucra în statul american Minnesota şi nu cunoştea limba engleză fiind vorbitoare doar chineza, le-a dezvăluit detalii şocante poliţiştilor care au adus cu ei un translator, potrivit Gândul.

13612 afișări
Imaginea articolului Au angajat o bonă chinezoaică şi au adus-o la ei în casă. Surpriza pe care au avut-o poliţiştii când au adus un translator

O bonă chineză care lucra în statul american Minnesota a fost bătută cu bestialitate de cei care o angajaseră. Femeia de 58 de ani a fost găsită de poliţie pe o stradă întunecată din oraşul Woodbury, cu ochii tumefiaţi şi corpul plin de lovituri, însă nu a putut comunica cu autorităţile decât după sosirea unui translator, deoarece vorbea numai chineză.

Femeia le-a spus poliţiştilor că a fost bătută, ţinută flămândă şi ameninţată cu moartea de angajatorul său, fiind obligată de asemenea să meargă în patru labe şi să îşi mănânce propriul păr. La spital, medicii au descoperit că femeia are mai multe coaste rupte, dar şi sternul dislocat.

Angajatoarea femeii, o chinezoaică în vârstă de 35 de ani, a apărut în faţa judecătorilor, fiind acuzată de trafic de persoane, privare de libertate şi violenţă.

Washington Post scrie că incidentul a şocat comunitatea din Woodbury, una dintre cele mai liniştite, dar şi bogate din statul respectiv. De altfel, casa femeii acuzate este cotată la 539.000 de dolari, notează sursa.

Povestea completă poate fi citită pe gandul.info.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici