Au început filmările la "State de România - Student la Sorbona"

Promance International, companie a MediaPro Pictures, a început, pe 11 mai, la Paris, filmările pentru lungmetrajul "State de România – Student la Sorbona", care va fi difuzat la Pro TV în toamnă.

446 afișări
Imaginea articolului Au început filmările la "State de România - Student la Sorbona"

Au început filmările la "State de România - Student la Sorbona" (Imagine: ProTv)

Timp de o săptămână, echipa de filmare se va afla în capitala Franţei unde State (Gheorghe Visu), Flacăra Potcovaru (Carmen Tănase), Minodora (Doiniţa Oancea) şi Stiven (Octavian Strunilă), sub îndrumarea regizorilor Iura Luncaşu şi Larry Maronese, îşi continuă povestea deja cunoscută din producţiile "Inimă de ţigan" şi "Regina", difuzate de Acasă.

Povestea lui State Potcovaru a început la Paris şi nu putea să continue în altă parte. Astfel, el revine în oraşul de pe malul Senei cu un alt statut şi alte planuri. De altfel, toate aceste lucruri determină o serie întreagă de încurcături şi întâmplări, pe care telespectatorii Pro TV le vor descoperi în toamnă.

Filmările pentru noul lungmetraj se desfăşoară la podul Alexandre III şi prestigioasa Universitate de la Sorbona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici