Audierea pentru custodia copiilor lui Michael Jackson a fost anulată

O audiere pentru numirea tutorelui celor trei copii ai lui Michael Jackson, programată luni, a fost anulată, potrivit avocatului familiei cântăreţului, citat de novinite.com.

171 afișări
Imaginea articolului Audierea pentru custodia copiilor lui Michael Jackson a fost anulată

Audierea pentru custodia copiilor lui Michael Jackson a fost anulată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pot să vă spun că am avut o discuţie şi concluzia a fost că audierea de luni nu va avea loc", a declarat L. Londell McMillan, un avocat care o reprezintă pe mama starului decedat, Katherine Jackson.

Potrivit The New York Times, o altă audiere pentru custodie a fost anulată, la începutul lunii.

Decizia de a anula audierea care ar fi trebuit să aibă loc luni, 20 iulie, a venit după o conversaţie telefonică între avocaţii lui Katherine Jackson, căreia i s-a acordat custodia temporară a nepoţilor săi, şi Debbie Rowe, mama biologică a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson - Michael Joseph Jackson Jr. (12 ani) şi Paris Michael Katherine Jackson (11 ani).

Mama surogat a celui de-al treilea copil al lui Michael Jackson, Prince Michael Jackson II (7 ani), nu a fost identificată.

Familia Jackon este în negociere cu Debbie Rowe care doreşte să obţină custodia celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici